Než Hanu Krampolovou převezli do léčebny, byla hospitalizovaná v pražské nemocnici Na Františku, kde její tělo zesláblé nepřijímáním potravy dávali dohromady. Jiří Krampol rozhodl, že jak to bude možné, převeze ji na léčení. To se stalo a Hana je od čtvrtka v léčebně v Červeném Dvoře. 

Krampolová na pokoji není sama, ale má spolubydlící, se kterou si podle eXtra.cz velmi rozumí. A překvapivě jí nechali mobilní telefon. V léčebně je celkem dost vyžití. „Jsou tu různé terapie. Například se vyvolávají fotky, může se pracovat na zahrádce, chodí se na borůvky. Na ty já ale chodit nebudu," řekla v rozhovoru pro eXtra.cz Krampolová, která se prý cítí líp než v nemocnici, kde byla zhruba měsíc.

Ještě ji ale čeká jeden operativní zákrok, kdy jí rozšíří jícen. Pak bude muset na pár dní léčebnu vyměnit za nemocniční lůžko. „Ale ještě nevím, kdy k tomu dojde," uvedla manželka Jiřího Krampola. Za ní teď nikdo přinejmenším dva měsíce nesmí, aby nebyl přerušen léčebný proces.

Herec doufá, že léčba manželce pomůže. „Revers sice podepsat může, ale kdyby to udělala, jde rovnou do blázince. Hanka sama ví, že se toho jinak nezbaví. A já už bych dál ten balvan neunesl," přiznal vyčerpaný Jirka s tím, že už ženě i řekl, že pokud se neuzdraví a nezačne se o sebe starat, znamenalo by to mezi nimi konec.

„Léta mi to odčerpávalo energii. Jak jsem mohl dělat srandu, když jsem se musel starat o ženskou, u níž nikdo neví, co zase provede? I doktor mi říkal, že buď bych skočil z okna já, nebo bych ji snad z něj strčil,“ doplnil Krampol. Ten tak uvažuje podle všeho i o rozvodu. Přece jen ve svém věku už nemá energii pečovat o manželku, která se na něm stala závislá. 

VIDEO: Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
30 fotografií