Zavřít reklamu

Poté, co se na internetu objevily oficiální rendery očekávaného Samsungu Galaxy Note 10, se objevil online také render připravovaných chytrých hodinek Galaxy Watch Active ě. Co všechno nejnovější únik prozrazuje?

První generace hodinek Galaxy Watch Active spatřila světlo světa v únoru tohoto roku. Uživatelé vesměs hodnotili Watch Active jako šikovné chytré hodinky v malém balení. Kruhový ciferník o průměru 1,1 palce postrádal rotační kolečko a konstrukce hodinek byla příjemně kompaktní a lehká. Ve stejném duchu se podle všech indicií ponesou také Galaxy Watch Active 2.

Uniklý render Galaxy Watch Active 2 jako první zveřejnil server Sammobile, který také potvrdil, že druhá generace chytrých hodinek od Samsungu bude k dostání ve 44mm a 40m variantě. Co se konektivity týče, bude k dispozici jak Wi-Fi, tak i LTE model hodinek. Na uniklém snímku si můžeme všimnout o něco rozměrnějšího displeje, po stránce designu by se ale Galaxy Watch Active 2 neměly příliš výrazně lišit od svého předchůdce. Mezi dvěma fyzickými tlačítky zařízení na snímku se nachází otvor, s největší pravděpodobností sloužící jako mikrofon. Na fotografii se podle Sammobile nachází LTE varianta hodinek.

screenshot 2019-07-12 v 19.06.40

Co se funkcí hodinek týče, budeme si pochopitelně muset počkat na jiné než fotografické úniky, případně na oficiální představení Galaxy Watch Active  2. Spekuluje se ale o tom, že by se druhá generace chytrých hodinek od Samsungu mohla dočkat hned několika zbrusu nových funkcí, jako je například schopnost snímání EKG, upozornění na nepravidelný srdeční tep nebo detekce pádu. Na rozdíl od svého předchůdce, který disponoval silikonovým řemínkem, by měly být Galaxy Watch Active 2 opatřeny koženým páskem.

Podle všeho to vypadá, že se máme na co těšit – nechme se překvapit, kdy Samsung své Galaxy Watch Active 2 oficiálně odhalí.

Galaxy Watch Rose Gold

Dnes nejčtenější

.