Moje sladké tajemství

Kvůli rodinným poměrům trpí

Už má dost toho, že je terčem narážek a vtípků!

Není žádným tajemstvím, že Anna Slováčková (23) kvůli kauzám kolem svých rodičů Dagmar Patrasové (63) a Felixe Slováčka (75) pořádně trpí a má to negativní dopad na její kariéru. Mladičká zpěvačka se netají tím, že se chce od karambolů svých rodičů co nejvíce distancovat, ovšem nedávno přiznala, že je to se vztahy v jejich rodině ještě horší než si mnozí myslí.

Rodičovské prokletí Dokonce se prý všichni dohromady dokáží sejít pouze v rámci pracovní akce, mimo to je to už po tom všem, co se mezi nimi událo, zhola nemožné. Jakoby tak Slováčková naznačila, že loňské Vánoce byly asi poslední, které všichni dokázali strávit v jednom domě.

Sice je to trošku smutné, ale asi se Anně nikdo nemůže divit. Už takhle je často terčem nemístných poznámek, ačkoliv o to nemá zájem, tak je vtahována do kauz svých rodičů a má to neblahý dopad na její osobní život.

Třeba je to ale jen její dočasné rozhodnutí a pokud se situace kolem jejích rodičů uklidní, nebude jimi tolik pohrdat. Přece jenom jak Felixe, tak Dagmar asi její slova nepotěšila, ačkoli si za současnou situaci mohou oba tak nějak sami.

A způsob, jakým se Patrasová prezentuje v poslední době na sociálních sítích, vylepšení rodinných vztahů rozhodně nenahrává. Přestane s nimi i vystupovat? Hrozí tedy, že se Anna naštve natolik a třeba už nebude mít zájem ani o společná rodinná vystoupení a od rodičů se distancuje úplně.

Sice by tím přišla o mnoho kšeftů, ale u ní už dlouho platí, že k tomu, aby se ve světě hudby prosadila, nikdy protekci nepotřebovala. Takže je dost možné, že i tohle kvůli tomu, aby měla klid, klidně obětuje.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden