InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nováček I. A třídy se do přípravy pustil zostra pod vedením kondičního trenéra Jana Kubisty

KOVÁŘOV – Žádné oťukávání na startu přípravy! Fotbalisté Kovářova, kteří se po loňském prvenství v nejnižší krajské soutěži chystají na historickou sezonu v I. A třídě, se do letní přípravy pustili pěkně zostra – třemi tréninky ve třech dnech pod vedením Jana Kubisty, bývalého profesionálního atleta, mistra republiky a účastníka mistrovství světa, dnes pak především kondičního trenéra a bratra ligového fotbalisty FK Jablonec Vojtěcha Kubisty. Vojtěchův starší bratr a syn slavného otce Jana Kubisty staršího, který se rovněž věnoval vrcholové atletice a držel po dobu 32 let český rekord na 1500 metrů, kovářovské fotbalisty rozhodně nešetřil, třeba v pátek měli hned po úvodním uvítání na programu běžecký trénink a v sobotu se pak věnovali náročnému kruhovému tréninku se zaměřením na silové dispozice.

O nováčka I. A třídy by tak mělo být během léta dobře postaráno, trenérské duo Jiří Jaroš – Jiří Novák chystá pro své svěřence ještě několik podobných zpestření a na závěr přípravy se Kovářovští vydají do tréninkového střediska v rakouském Bad Leonfeldenu, kde se na přelomu června a července připravovala i pražská Sparta.

Do mistrovské sezony vstoupí Kovářov 17. srpna doma proti budějovické Lokomotivě a místní oddíl nepracuje jen na posílení fyzických sil a kondici současných hráčů, ale také na samotném posílení kádru. Do přípravy už se zapojil kapitán exkrajské Želče Michal Brůžek a na dobré cestě jsou i příchody Marka Smetany, který působil naposledy v divizní Soběslavi a předtím v Milevsku, a Martina Zítka. Pětadvacetiletý univerzál z Milevska by mohl přijít z Chýnova, kde působil od léta 2016.

Další zajímavosti přineseme ve středečních Milevských novinách, kde nebude chybět rozhovor s Janem Kubistou nebo největší posilou kovářovských fotbalistů Michalem Brůžkem.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Nick 

    Reagovat

     

    A třetí rok do okresu, až dojdou penízky. Ale aspoň to pak budou hrát zase kluci z Kovářova zadarmo pro radost.

    Vloženo 13.7.2019 21:01:29

  • Pavel 

    Reagovat

     

    Za dva roky divize. Verime si

    Vloženo 13.7.2019 19:06:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace