Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jaké počasí nás čeká příští týden? Meteorologové mají dobré zprávy

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Chladný týden vystřídal deštivý víkend a na první pohled se nezdá, že se nacházíme v polovině léta. Meteorologové ale mají přece jen nakonec jednu dobrou zprávu. Oteplí se.

V pondělí nás čeká oblačné počasí, místy se navíc objeví přeháňky nebo občasný déšť. Nejnižší noční teploty klesnou na 13 až 9 °C, nejvyšší denní teploty vystoupají jen na 19 až 23 °C. 

Od úterý se začne mírně oteplovat. Bude ale nadále oblačno až polojasno a ojediněle se objeví přeháňky. Nejnižší noční teploty navíc klesnou na 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty ale vystoupají až na 21 až 25 °C. 

Oblačné až polojasné počasí bude pokračovat i po zbytek týdne. Místy se opět objeví přeháňky, odpoledne se koncem týdne navíc mohou objevit i bouřky.

Nejnižší noční teploty budou zpočátku nízké a dosáhnou pouze na 12 až 8 °C, postupně ale vyrostou na 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty pak dosáhnou na 22 až 27 °C, tropické počasí ale meteorologové neočekávají.

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy