Hlavní obsah

Šestiletý chlapec vyhrál pro svou rodinu byt. Udělal 3720 kliků za 2 hodiny

Novinky, pal

Ibrahim Lyanov z Noveho Redantu vstoupil 10. června do ruské knihy rekordů a vyhrál zároveň byt pro svou rodinu. A to vše díky tomu, že zvládl během dvou hodin udělat neuvěřitelných 3720 kliků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ibrahim Lyanov z Noveho Redantu zvládl během dvou hodinu udělat neuvěřitelných 3720 klikůVideo: AP

 
Článek

Kdo někdy klikoval, ví, že tělo musí být po celou dobu zpevněné, a že každý další klik je o něco těžší než ten předchozí. Číslo 3720, na kterém se po dvou hodinách zastavilo počítání kliků Ibrahima Lyanova, je téměř neuvěřitelné.

A to se přitom šestiletý chlapec nespokojil jen s tímto zápisem do ruské knihy rekordů, podařilo se mu dokončit 4445 kliků, čímž stanovil nový ruský rekord pro nejvíce kliků v nepřetržitém pokusu. Na trůnu tak vystřídal jiného malého svalovce, Rakhima Kurayeva, který zvládl v roce 2018 udělat 4105 kliků.

Svým výkonem, na který prý každý den trénoval se svým otcem, vyhrál Ibrahim Lyanov byt pro svou rodinu ve městě Magas. Lyanovovi ho dostanou od sportovního klubu Chingiz, kde už také mladý sportovec bude dvakrát týdně trénovat.

Možná se mu tak v budoucnu podaří přiblížit se světovému rekordu v nepřetržitém klikování. Zatím k němu ale má poměrně daleko. Už od roku 1980 ho drží Japonec Minoru Yoshida, který zvládl bez přerušení udělat neskutečných 10 507 kliků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám