Firma Kreisel Electric získala cenu Frost & Sullivan Award a stala se tak oficiálně světovou jedničkou

Dosud nikdy se o nutnosti změn v oblasti mobility tak vzrušeně nediskutovalo a rakouská firma Kreisel Electric nyní přišla se skutečnou inovací v této oblasti! Firma Kreisel Electric, která sídlí ve městě Rainbach im Mühlkreis v Horních Rakousích, kde byla založena před pouhými čtyřmi lety, získala dne 10. července cenu Frost & Sullivan Product Leadership Award 2019, která jí posunuje do pozice světové jedničky na poli mobility.

Špičková technologická firma v rekordním čase

Vítěz zápasu: mobilní baterie firmy Kreisel. Jak zástupci společnosti Frost & Sullivan v sídle společnosti v New Yorku poznamenali, nemá tento inovativní produkt ve světě, co se týče výkonu, bezpečnosti a spolehlivosti, konkurenci.

Každý rok tato globální firma s pobočkami ve 40 zemích světa, uděluje cenu Technology Leadership Award (Cena pro jedničku v oblasti technologií) firmám, které se aktivně podílí na vývoji a využívání nových technologií. Společnost Kreisel Electric tak nyní patří do této elitní skupiny. Toto vysoce ceněné mezinárodní ocenění letos získal jedinečný produkt z Horních Rakous, který se těší velké oblibě obchodních partnerů i zákazníků na celém světě.

Bezpečnost především

Baterie jsou známou slabou stránkou elektronické mobility. Společnost Kreisel tuto slabinu nyní, díky své baterii se špičkovým výkonem, bezpečností a dlouhou životností, mění na silnou stránku. Těchto skvělých parametrů firma dosáhla jedinečnou technologií a inovativním způsobem odvádění tepla, které umožňují hospodárné řízení toku energie. Tento výrobek je jednoduše navržen tak, aby byl maximálně hospodárný, účinný a umožňoval plně automatický provoz.

Tři bratři: všichni skvělí odborníci

Průlomové myšlenky, přesné plánování a skvělá realizace, spolu s přesným načasováním jsou hlavní faktory, které stojí za podnikatelským úspěchem tří bratrů Kreiselových. Johann je odpovědný za návrh výrobku a jeho elektronickou část, Markus řídí obchod a marketing a Philipp vede výzkum a vývoj.

Díky odvaze a odhodlání tak tito tři bratři vyrobili v hornorakouském městečku, kde žije necelých 3000 obyvatel, nejlepší baterii na světě.

Tito podnikatelé tak ukázali světu, že je možné dokázat prakticky všechno. Nebyli v tom samozřejmě sami a kromě mladého a vysoce motivovaného týmu ve své firmě mají i partnery, kteří jejich projektu důvěřují, jako jsou například OÖ Landesbank, Invest AG, Bank Austria nebo VKB. Tvrdá práce, neustálé zlepšování a hledání nových možností včetně špičkové kvality výrobků jsou tím, co spojuje všechny členy týmu. Jejich síla je v know-how.

http://www.apimages.com/metadata/Index/Kreisel-Electric-receives-the-Frost-amp-Sulli-/b8b5c6d3b1634118b0c4084ea3f3bf28/1/0

Kontakt pro tisk:

Markus Kreisel

presse@kreiselelectric.com

+43 7949 / 21400

Kreisel Electric GmbH & Co. KG

Kreiselstrasse 1, 4261 Rainbach i. M.

http://www.kreiselelectric.com/presse

Klíčová slova Rakousko-elektronika-ocenění-firmy-Kreisel Electric GmbH & Co KG

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.