Hlavní navigace

ATC distributorem UBIQUITI NETWORKS

15. 7. 2019 10:21

Sdílet

V červenci jsme se stali oficiálním distributorem produktů UBIQUITI NETWORKS. Tato spolupráce nás velmi těší a platí pro Českou republiku i Slovensko.

Ubiquiti Networks vyvíjí bezdrátové a drátové technologie pro poskytování vysoce pokročilých a snadno nasaditelných komunikačních řešení pro globální zákaznickou základnu. V nabídce pro vás budeme mít kompletní portfolio této značky a většina bude skladem.

„Jsme rádi, že zařazujeme Ubiquiti mezi naše přímé partnery a můžeme tak i tuto značku prezentovat na školeních a akcích, které jsou již připraveny. Naši zákazníci se tak s produkty podrobně seznámí ještě před koncem léta,“ uvedl Martin Wanke, náš marketingový ředitel.

Martin Harazím, náš ředitel nákupu, dodal: „Kvalitní a technologicky špičkové produkty Ubiquiti našim zákazníkům přinášíme již mnoho let. Přímý distribuční kontrakt ale posouvá nabídku na zcela jinou úroveň: našim prodejcům můžeme nově nabídnout kompletní produktovou nabídku, technickou podporu před i po prodeji, informace o novinkách na denní bázi.“

Produkty Ubiquiti Networks má u nás na starosti produktový manažer Tomáš Mžik (mzik@atcomp.cz), takže se na něj neváhejte obrátit s dotazy týkajícími se této značky.

Přejeme příjemné nakupování ;)

ATC team

15. 7. 2019 10:21
Redakce nenese zodpovědnost za správnost a platnost uvedeného textu. Obsah vkládají distributoři a výrobci.