Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

SuperStar Martina Balogová měla autonehodu. Po nárazu zůstala otřesená

Martina zažila autonehodu.
Zdroj: archiv
+ Dalších 9 fotografií
nehoda
Zpěvačka Martina Balogová (39) nebude na víkendovou sobotu vzpomínat vůbec v dobrém. Ve vypůjčeném voze měla havárii, která se naštěstí obešla bez zranění. I když nešlo o její chybu, její fanoušci v Jičíně na ni museli tři hodiny čekat - nehoda se stala právě ve chvíli, kdy směřovala na své vystoupení.

Nehoda, kdy vypůjčené vozidlo přišlo o část zadního nárazníku, zkomplikovala Balogové život. "Vyjížděla jsem z parkoviště, a když jsem couvala, druhý řidič, který rovněž couval, to do mě napálil. Byla to celkem silná rána. Muselo se vše řešit přes policii, protože druhý řidič odmítl přiznat vinu a věc řešit bez mužů zákona. Takže můj odjezd na vystoupení se o tři hodiny prodloužil, naštěstí fanoušci v Jičíně byli skvělí a počkali. Z nehody jsem si odnesla mírný otřes," řekla redakci eXtra.cz Martina Balogová

Z nehody redakce získala i snímky Škoda na vypůjčeném vozidle je podle Martiny přibližně 15 až 20 tisíc korun. "Byla to moje první nehoda a z nárazu jsem opravdu byla otřesená, žádné příjemné pocity. Nic ale vážného mi nebylo a nakonec jsem vystoupení v klidu odzpívala," dodala finalistka první řady pěvecké show SuperStar, která se svým hlasovým rozsahem řadí stále k velkým pěveckým talentům.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy