Kolik dala Barca za Griezmanna, jaké číslo bude v Katalánsku nosit a co si musí vysvětlit s Messim a Suárezem?

Kolik dala Barca za Griezmanna, jaké číslo bude v Katalánsku nosit a co si musí vysvětlit s Messim a Suárezem?
OBSAHUJE VIDEO

Osmadvacetiletý francouzský útočník Antoine Griezmann se v neděli pod dohledem prezidenta Barcelony Josepa Bartomeua upsal katalánskému obrovi z Camp Nou na příštích pět let až do června 2024.

Barca si mistra světa z loňského roku pořídila díky aktivaci výstupní klauzule ve výši 120 milionů eur a někdejší eso San Sebastianu, které působilo v barvách Atlétika pět let, bude v novém prostředí oblékat dres s číslem 17.

O jeho příchodu už se živě spekulovalo již před rokem a jak informoval španělský tisk, v tehdejší barcelonské kabině to mělo vyvolat nesouhlas, pod který se podepsali také Luis Suárez s Lionelem Messim...

"Možná se jim to nelíbilo, uvidím, když se se nimi potkám. S pomocí dáme všechno do pořádku. V minulosti jsem udělal chyby, ale nelituju toho, protože tehdy jsem to tak cítil. Nejdůležitější je, že teď už jsme spolu, takže pokud se mám za něco omluvit, udělám to na hřišti," vzkázal nový svěřenec Ernesta Valverdeho, jehož slova publikoval web sport.sk.

Renomovaný ofenzivní borec také poděkoval sportovnímu úseku mistra LaLigy za druhou šanci. "Tento rok je jiný. Loni jsem na takový krok nebyl připraven. Cítíil jsem, že ještě něco musím odvést pro Atlético. Teď přišla nový výzva a dostal jsem možnost, abych se stal významým hráčem Barcelony. Mohu jí pomoci vyhrát LaLigu, Copa del Rey a Ligu mistrů, což jsou trofeje, které v mé sbírce chybí," navnadil fanoušky serverem sport.sk citovaný nový kolega Piquého, Busquetse, Rakitiče a spol.