Producenti mě už nechtějí, jsem moc starý, postěžoval si Brad Pitt

15.07.2019 | Osobnosti

V devadesátých letech byl nejžádanější mužskou tváří v Hollywoodu. Brad Pitt pak ještě na počátku milénia skákal z filmu do filmu a ve svém diáři stěží hledal skulinky volna. Pětapadesátiletý exmanžel Jennifer Aniston a Angeliny Jolie se ale dnes dívá na svůj herecký harmonogram a volna je náhle více než pracovních dní. Hvězda filmu Tenkrát v Hollywoodu už totiž nepatří mezi mladé svěží tváře. A pociťuje na vlastní kůži tvrdou realitu filmového byznysu. Kina plní mladíci.

„Jsem teď za kamerou v roli producenta a užívám si to hodně. Ale pracuju stále méně a méně. Opravdu věřím, že obecně vzato jsou filmy oborem mladých. Ne, že by tu nebylo dost rolí pro starší postavy, ale mám pocit, že obor sám, že se to prostě přirozeně posouvá. Prostě v tom všem funguje přirozený výběr,“ svěřil Brad australské edici magazínu GQ.

Revoluce ve světě filmu?

Pitt si také myslí, že se bude filmový svět dost měnit díky streamingovým službám, které poskytují nový prostor velkému počtu talentů. I dříve byl bezpočet talentovaných lidí, mnozí ale neměli štěstí a neprorazili v Hollywoodu, takže přišli o možnost umělecky se vyjádřit. Díky internetu a streamingu se vše mění.

„Opravdu si velmi vážím streamingových služeb, protože vidíme stále více velmi kvalitních prací. Vidíme více scenáristů a režisérů a herců, že dostávají šanci se projevit. Jasně to tedy říká, kolik talentovaných lidí tam venku je. Rád bych si myslel, že je tu prostor pro oboje. Ale mohl bych se stát dinosaurem a neuvědomovat si to, člověče. A kometa už by mohla být přitom na cestě,“ glosoval téma Pitt.

Brad se v posledních letech díky volnějšímu pracovnímu režimu věnuje hodně také výtvarnému umění. A to nejen jako jeho milovník, který do něj investuje nemalé peníze, ale rovněž jako tvůrce. Mezi jeho nejoblíbenější techniky patří sochařství.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat