West Ham loví italskou hvězdu. Zatím marně, nabídnutých 60 milionů eur bylo málo

West Ham loví italskou hvězdu. Zatím marně, nabídnutých 60 milionů eur bylo málo

Londýnským Kladivářům se v právě probíhajícím přestupovém období podařilo prodat nespokojeného rakouského útočníka Marka Arnautoviče do Číny za slušných 25 milionů eur.

Od té doby však chilský manažer West Hamu United Manuel Pellegrini shání ofenzivní náhradu. Tím spíš, že vyhlédnutý dvaadvacetiletý mladík Maxi Gómez z Celty Vigo dal nakonec přednost setrvání v LaLize a přesune se k Netopýrům do Valencie.

Pozornost klubu, kterým v minulosti prošli také Luděk Mikloško, Tomáš Řepka či Radoslav Kováč, tak byla obrácena na turínského snajpra Andreu Belottiho, za něhož bylo podle italského Tuttosportu nabídnuto úctyhodných 60 milionů eur.

Onu nabídku však měl prezident Turína Urbano Cairo smést ze stolu. To vše i přesto, že měl být součástí "balíčku" také jednatřicetiletý obránce Angelo Ogbonna, s nímž už se příliš nepočítá a skloňován je jeho návrat na Apeninský poloostrov, na němž působil právě v barvách Turína.

Do britské metropole však přilétl vzkaz, že za takových podmínek jejich ofenzivní ikona není na prodej...

Pětadvacetiletý italský reprezentant s minulostí v AlbionLeffe a Palermu, jenž stál při poslední změně dresu 7,5 milionu eur, má za sebou v Serii A pět sezon, v nichž si připsal 69 tref.

P.S.: Jistou variantou pro West Ham může být také Gonzalo Higuaín. jehož se hodlá Juve zbavit. Jenže zájem má také AS Řím...