JIC RUN 2019


července
2019

25


Místo: Brno, kraj Jihomoravský

JIC RUN 2019

Protáhnout tělo, potkat se s ostatními firmami z JIC a přitom přispět na dobrou věc – to vše spojuje třetí ročník charitativního běhu JIC RUN 2019, který odstartuje 25. července v 17 hodin z areálu JIC v Technologickém parku v Brně. Letos poprvé je běh otevřen i zájemcům mimo JIC. Registrovat se mohou prostřednictvím formuláře bit.ly/jic-run-2019 do 22. července. Výtěžek ze startovného, které činí 200 Kč, poputuje na nákup Skutečného dárku od Člověka v tísni.

Na všechny účastníky čeká šestikilometrový okruh v blízkosti JIC v Medlánkách a v Králově Poli a v jeho cíli i medaile, občerstvení a hlavně pocit z dobrého skutku. Trasa je připravena tak, aby ji zvládly všechny typy běžců. „Chceme běh otevřít co nejširšímu spektru lidí, proto volíme nenáročný profil, který zvládne i méně trénovaný běžec,“ říká Hana Musilová z JIC, která má přípravu akce na starosti a upozorňuje, že maximální počet účastníků běhu je sto. „Je tedy dobré registrovat se včas.“

JIC RUN vznikl před třemi lety jako společná aktivita zaměstnanců a klientů JIC, kteří chtěli udělat něco pro své zdraví a zároveň přispět na dobrou věc. „Charitativní rozměr akce je pro nás tento rok klíčový. V rámci společných úvah o směřování JIC jsme se shodli na tom, že naše práce musí přispívat k pozitivní změně společnosti a mít ambice řešit globální výzvy,“ říká ředitel JIC Petr Chládek a vysvětluje, že právě posun poslání JIC bude velmi zásadně vstupovat do služeb, které JIC poskytuje. „Nákup Skutečného dárku z vybraného startovného má v tomto ohledu symbolickou hodnotu. V práci s našimi klienty bude totiž čím dál větší roli hrát to, zda firma a její produkt mohou společnosti přinést nějakou pozitivní změnu. I proto nám nákup Skutečného dárku dává ještě větší smysl, než tomu bylo v minulosti,“ dodává Chládek.

JIC pomáhá lidem rozvíjet jejich podnikání, které může měnit svět k lepšímu. Jeho vizí je otevřený inovační ekosystém, který je domovem globálně úspěšných podnikatelů a inspiruje svět. JIC inspiruje, učí, pomáhá, provází, podporuje a věří, že pouze lidé, kterým jejich práce a podnikání dává smysl, mohou být úspěšní a zároveň mít radost ze života. Právě proto přispěl k vytvoření jednoho z nejinovativnějších podnikatelských systémů ve středoevropském prostoru. Od svého založení v roce 2003 JIC pomohl více než 300 firmám s tržbou bezmála 30 miliard korun a s téměř 6500 zaměstnanci.

Napsat komentář – zatím žádný komentář, buďte první!

15. 7. 2019 / Závody / Autor: Běháme.cz

Napsat komentář

*

Přečetl/a jsem si Zásady ochrany osobních údajů a odesláním komentáře s nimi souhlasíte.*

Závody »