Novinky

Publikováno 14. července 2019 | Redakce

0

TV Philips v designu dánské královské značky Georg Jensen

Unikátní designová televize Philips TV 9104 vznikla ve spolupráci s tradiční dánskou společností Georg Jensen, která od svého založení v roce 1904 dodává výrobky na královský dvůr v Kodani. LCD televize se vyznačuje vysokou obrazovou a zvukovou kvalitou. V České republice je dostupná od června a jejím výhradním prodejcem je Datart.

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, oznámila uvedení tohoto modelu na český trh na konci května. Spoluprací společnosti Philips se značkou Georg Jensen, výrobcem luxusních produktů ze stříbra a leštěné oceli, vznikl televizor, který se vyznačuje nadčasovým designem, čistými liniemi a kvalitními materiály jako je leštěná ocel a sklo.

A přednosti skrývá nejen v designu. Obrazová a zvuková kvalita modelu zaručuje jedinečný zážitek. Vylepšení obrazu v jeho pěti hlavních parametrech, jako je ostrost, barva, kontrast, pohyb a zdroj signálu, zajišťuje patentovaný obrazový procesor Philips P5 Perfect Picture. Technologie NanoColor, která díky tlusté vrstvě nano částic pohlcuje přebytečné světelné vlny, zajišťuje čistší barvy. Jedinečnou práci se světlem navíc zabezpečuje systém Ambilight, který pomocí LED osvětlení po třech stranách televizoru promítá do okolí barvy, které korespondují s promítáním na obrazovce.

„Touto designovou televizí chceme oslovit hlavně zákazníky, kteří chtějí mít doma něco výjimečného, a to jak z pohledu prvotřídního designu, tak z pohledu moderní technologie a kvality. Datart je náš dlouholetý a stabilní partner a jeho síť prodejen je, díky rozmístění, personálu a skladbou zákazníků, ideálním místem pro prodej tohoto modelu, který je potřeba nadstandardně odprezentovat,“ říká Petr Valoušek, Country Leader ČR společnosti TP Vision, prodejce Philips TV.

„Jsme rádi, že můžeme zajistit dostupnost modelu na českém trhu. Zákazníci tak mají jedinečnou možnost koupit televizi, která získala významné designové ocenění IF Design Award, pohodlně i u nás v Česku. Model řady 9104 s 55palcovou úhlopříčkou je dostupný od začátku června za cenu 36 990 korun,“ říká Eva Kočicová, mluvčí značky Datart.

Tisková zpráva


O autorovi



Napsat komentář

Zpět nahoru ↑