Vypusťme do světa draky: Vychází kalendář na rok 2020 plný fantasy ilustrací!

Přemýšlíte, jaký kalendář si pořídíte na příští rok? Možná je na to v polovině léta ještě brzy, ale právě během července si můžete předobjednat ilustrovaný fantasy kalendář z dílny českých a slovenských autorů a podpořit tak jejich projekt na Startovači.

                                             Ukázka z kalendáře

Pokud máte rádi kvalitní fantasy ilustrace nebo rovnou samotné draky, jistě vás potěší zpráva, že v našich končinách vychází krásně ilustrovaný kalendář. Jde o sborník fantasy ilustrací s draky od 13 autorů z České republiky a Slovenska. První ročník tohoto projektu vyšel loni a v tuto chvíli vrcholí přípravy pokračování, jehož výrobu chtějí autoři podpořit kampaní na Startovači. Díky tomu si můžete předobjednat kousek pro sebe již nyní během července.

A jak bude kalendář vypadat? Jde o profesionálně tištěný, nástěnný kalendář formátu A3 na výšku o 14 stranách. Úvodní strana a vnitřní strany jednotlivých měsíců jsou tvořeny velkou plnobarevnou ilustrací s dračím motivem, kterou si na konci roku můžete jednoduše vystřihnout a zarámovat. Letošní novinkou je zastřešující téma celého kalendáře a to „Draci v dějinách lidstva“. Autoři právě dokončují svá díla a vy se už teď můžete těšit na spoustu skvělých nápadů z alternativní historie našeho světa od pravěku až po současnost. Jakou kvalitu ilustrací a zpracování lze očekávat můžete odhadnout podle prvního ročníku DRACI 2019.

Pokud se rozhodnete kampaň projektu podpořit, kromě samotného kalendáře si můžete vybrat i některou ze speciálních odměn. Sběratelé zde najdou oblíbené kalendáře s věnováním a podpisy autorů ilustrací, nově také praktické kapesní diáře (jak jinak než s dračí ilustrací), pohledy nebo hned celý dračí poklad 🙂

                                       Odměny pro předplatitele

Kalendář navrhuje a vydává Lucie „Dragarta“ Kostková. Oficiálně vychází na konci srpna a speciální odměny z kampaně budou postupně doručovány do konce října.

 

 

 

 

 

 

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď