Kopřivová zdrhla od modela: Je to absolutní svoboda a volnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kopřivová zdrhla od modela: Je to absolutní svoboda a volnost!

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Instagram)

Po rozchodu s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (47) nabrala Veronika Kopřivová (28) evidentně druhý dech. Její program je podle webu Expres.cz tak nabitý, že už do něj těžko vtěsnává i svoji novou lásku.

„Malaga, Praha vybalit, Pardubice focení, Praha zabalit a pak už směr Chorvatsko,“ odtajnila svůj aktuální program bývalá Jágrova holka na sociální síti. A protože se chystá vyrazit do Splitu, kde to nezná, neváhala se poptat, co tam rozhodně neminout.

„V Chorvatsku jsem byla jednou, před patnácti lety, máte prosím nějaký tipy na dobré jídlo a hezká místa kolem Splitu?“ dotazovala se před cestou. Na Balkán ale pro tentokrát vyrazila sólo. Její miláček zůstává doma.

Před cestou ještě přihodila na síť její typické zamyšlení. „Mám strašně ráda roadtripy, tento způsob cestování nás učí žít přítomným okamžikem. Užívat si tady a teď, důvěřovat vlastní intuici a spontánně se rozhodovat. Vychutnávat si absolutní svobodu a volnost. Cesta je cíl, to má u roadtripu doslovný význam,“ popustila uzdu svým myšlenkám akční podnikatelka.

Veronika Kopřivová čelila v Kalifornii napadení: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.