Děti pořád baví se smát společně s rodiči

Děti pořád baví se smát společně s rodiči

Kniha moderních bajek pro děti, vycházející z příběhů, které si samy děti vymýšlejí. To je nejstručnější charakteristika nové knížky Nártoun Olin vypráví od vydavatelství Nártoun Olin s.r.o. Její autoři Radek Štícha a Patrik Klán věří, že děti, které budou číst jejich knížku, si vystačí bez počítače a mobilu. Doufají, že budou něco dělat samy, bude je to bavit a budou se budou snažit být takovými redaktory jako hlavní hrdina Nártoun Olin - budou psát, fotit, malovat ale třeba i vymýšlet hudbu. Toto vše nás právě provází knihou Nártoun Olin vypráví. Autoři by ale ještě rádi, aby děti ke svému tvoření pozvaly i své rodiče, tak jako se to právě stalo jim.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 16. 07. 2019 15:38

Příběh ze zvířecí říše vypovídajících o lidských vlastnostech, jako je přátelství, moudrost ale i třeba nevšímavost. Příběh u kterého se především zasmějete společně se svými malými dětmi, protože smích je lék léků.  A také příběh který vás zaujme svým originálním pojetím a nedá vám spát až do přečtení posledních řádků.

Kdo komu a proč závidí, proč mláďata zlobí a rodiče se čertí, kdo vlastně nastražil kokosové bomby, proč se pořád něco děje? Redaktor Nártoun Olin, vás zavede svým vyprávěním do zvířecí říše, představí dva kamarády, lvíčka Tondu a bobříka Pepu. Ale více prozradit nejde.

[caption id="attachment_74637" align="alignnone" width="300"] autoři knížky[/caption]

Půjde o jedinečné vyprávění Nártouna Olina, redaktora zvířecí říše, která je ale více podobná té naší lidské, tedy trochu komplikované. Přesto se zasmějete, ale pozor budete zavaleni od svých ratolestí řadou otázek.Originálně pojatá „moderní bajka“, „Nártoun Olin vypráví“ je svým obsahem inspirativní nejen pro děti ale i pro jejich rodiče. Příběh zaujme svým originálním formátem, humorem i napětím.

Knížku lze aktuálně podpořit ve sbírce na crowdfundingovém serveru Hithit povede vybrat potřebný finanční obnos. Pro přispěvatele je zde kromě samotné knížky k zakoupení i spousta dalších atraktivních cen jako například zmiňovaný plecháček či audiokniha nebo pralesní VIP box.

 

 

Související články

Další články