Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49) je známý tím, že bývá během rozhovorů tak trochu kyselý. Josh Horowitz, reportér MTV, pro změnu proslul tím, že celebritám rád pokládá otázky na tělo. Tentokrát zpovídal hvězdy Tarantinova trháku Tenkrát v Hollywoodu, Brada Pitta (60), Margot Robbie (33) a zmiňovaného DiCapria.

Pravě na Lea si připravil pěknou záludnost, když začal hovořit o „největší kontroverzi ve filmovém průmyslu“, scéně z Titaniku, kdy Rose vyleze na dveře, aby ve vodě neumrzla, ale Jack se na ně nevejde, a v ledové vodě nakonec zemře.

„Mohl, nebo nemohl se Jack na ty zatracené dveře vmáčknout?“ zeptal se Horowitz, a zatímco DiCaprio se smál, jeho kolegy otázka nenechala chladnými.

„Pamatuji si tu scénu, tolikrát jsem nad tím přemýšlela,“ zapojila se Robbie, a i Pitt začal kolegu popichovat: „Tak mohl? Vešel by se tam?“

„Nemám žádný komentář,“ odpověděl nakonec DiCaprio, který otázkou nebyl až tak pobaven, jako jeho filmoví kolegové, i když se ani on neubránil smíchu. Je jasné, že se s podobným dotazem herec nejspíš nesetkal poprvé. Myslíte, že by se Jack k Rose vmáčknul? Hlasujte v anketě níže!

DiCaprio se při rozhovoru pěkně zapotil.

Vešel by se podle vás Jack k Rose na dveře?
Ano, nemusel vůbec zemřít.
77,4 %
Ne, bylo to fyzicky nemožné.
22,6 %
Celkem hlasovalo 1387 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám