Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajná svatba Romana Vojtka: O víkendu si vzal na zámku krásnou Petru

Roman se podruhé oženil.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 13 fotografií
svatba
Oblíbený muzikálový herec Roman Vojtek (47) je znovu ženáč. O víkendu - v sobotu během tajného obřadu si vzal za manželku partnerku a muzikálovou kolegyni Petru Vraspírovou (32), která si vzala manželovo příjmení. Novomanžele se svou šťastnou událostí pochlubili na sociálních sítích.

"Krásný večer vám přejí Roman a Petra Vojtkovi #13.7.2019," uvedl Roman Vojtek pod snímek ve svatebních šatech. Zásnuby manželů proběhly letos v lednu, ale na pořekadlo do roka a do dne nečekali. Roman Vojtek a Petra Vraspírová - Vojtková si svůj slib dali 13. července na zámku Napajedla.

Pro Vojtka nejde o první manželství. Sňatek s krásnou Terezou Vojtkovou, se kterou má dceru Editku a syna Benedikta, se rozpadl před čtyřmi lety. "Chápu, že z vnějšího pohledu je toto jednání naprosto neakceptovatelné, hnusné a neomluvitelné. Naprosto rozumím své ženě, jak se cítí, nebo si to myslím. To, co se stalo, nebylo plánované. Nečekal jsem na vhodný okamžik, který ani nenastal. To ráno, kdy se to stalo, jsem neměl ani tušení, že se to může stát. Neměl jsem to v plánu,“ řekl tehdy Vojtek. Zarážející bylo, že se tak stalo těsně před Tereziným druhým porodem. Rozvod proběhl v roce 2017...

S Petrou Vraspírovou začal randit necelý rok poté, co opustil svou rodinu. Manželé se sblížili během zkoušek muzikálu Mamma Mia!, ve kterém ztvárnil roli jejího otce. To, co mnozí brali jako milostnou avantýru, bylo o víkendu povýšeno do stavu manželského. Gratulujeme!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy