SOUTĚŽ: Hrady CZ míří na Kunětickou Horu, vyhraj s námi vstupenky (ukončeno)

Rybičky 48 - Pořád nás to baví TOUR, Svitavy 2019 | Foto: Kamil Klekar, MonsterMusic

Patnáctý ročník festivalu Hrady CZ míří na Kunětickou Horu. Již 19. a 20. července se zde představí například Michal Hrůza, Rybičky 48 nebo kapela Kryštof. Soutěž s námi o 2 x 2 vstupenky.

V pátek se v areálu na pastvinách pod hradem Kunětická hora odehrají koncerty skupin jako Sto zvířat, Mydy Rabycad nebo The Agony. Stejný den také vypukne vyhlášení nejlepších karnevalových masek. Druhý den pak nabídne interprety jako Jelen nebo Visací zámek. Festival Hrady CZ letos opět spolupracuje s Národním památkovým ústavem a nabídne tak v sobotu vstup zdarma na prohlídkový okruh hradu Kunětická hora.

Čtěte také: Bio, eko a Tomáš Klus: Z toho všeho si v novém singlu BIOLID utahuje kapela Rybičky 48

Skupina Kryštof se na Hrady CZ vrací po šesti letech a svůj návrat hodlá oslavit jedinečnou show s velkou výpravou a světly včetně legendárního kola, na kterém Richard Krajčo projede nad hlavami fanoušků. Pozadu nezůstanou ani Rybičky 48, které to na pódiu tentokrát „zapálí”. „Z muziky chceme cítit síru, ženský, syrovost a ohně k tomu zkrátka patří,” říká frontman kapely Kuba Ryba.

Chcete vyhrát 2 x 2 vstupenky na festival? Stačí dát like na naší facebookovou stránku a správně odpovědět na soutěžní otázku ve formuláři níže. Soutěž bude ukončena ve čtvrtek 18. července a výherce bude poté kontaktován.

 


Napište komentář