Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co začalo jako nevinné flirtování na Twitteru, se vyvinulo v opravdovou lásku. Herečka Sarah Hyland (28) se zasnoubila s partnerem Wellsem Adamsem (25), který se proslavil ve dvanácté sérii reality show Dívka na vdávání.

Wells se na Instagramu pochlubil videem s žádostí, Sarah pak snímky, na kterých ukázala i prsten. Jejich románek začal úplně nevinným tweetem v srpnu 2017, ve kterém se Hyland rozplývala nad sexy barmanem ze zmiňované reality show.

Flirtování na sociálních sítích nebralo konce a brzy se objevily spekulace, že spolu pár začal randit. Vztah potvrdili téhož roku na Halloween.

Od té doby byli nerozlučnou dvojicí, takže zásnuby nikoho moc nepřekvapily. Ve skutečnosti se o nich spekulovalo už začátkem roku poté, co spolu začali bydlet. Wells byl své polovičce vždy oporou, herečka má poruchu ledvin, kvůli které už dvakrát podstoupila transplantaci.

Reklama

Další články

Načítám