ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5209 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: Náboženské skupiny proti písni Avril Lavigne

0 jsk 17.7.2019

Čtvrtý singl ze svého alba Head Above Water, které vyšlo letos v únoru, vydala kanadská zpěvačka Avril Lavigne. Skladba I Fell in Love with the Devil upozorňuje na toxické vztahy, od kterých je třeba se očistit. Zpěvačka nicméně čelí kritice ze strany náboženských skupin.

Píseň I Fell in Love with the Devil představila Avril Lavigne i s pochmurným gotickým videoklipem. O jeho režii se postaral Elliott Lester. Jelikož název písně v překladu zní Zamilovala jsem se do ďábla, na zpěvačku se spustila vlna kritiky od náboženských skupin. Reaguje na to slovy, že jde jen o metaforické pojmenování toxických vztahů.

„Napsala jsem I Fell in Love with the Devil jako připomínku pro sebe o tom, že se temní lidé na tomto světě mohou maskovat za anděly,“ napsala na Instagram Avril Lavigne. „Prosím, dovolte mé skladbě, aby byla připomínkou, že nesmíte nechat démony, aby vás táhli dolů. Rozhodla jsem se přerušit tento hloupý kruh, pochovám všechny toxické vztahy a věci, které mi lidé udělali v minulosti, současnosti a budoucnosti.“

Avril Lavigne – I Feel in Love with the Devil