Společnosti Krone a Torello slaví deset let partnerství

Společnosti Krone a Torello slaví deset let partnerství

18.7. - Italský poskytovatel logistických služeb Torello a německý výrobce návěsů Krone společně s italským dovozcem Real Trailer oslavili 10 let úspěšné spolupráce. Při této příležitosti zástupci Torella převzali v pobočce Krone v Lübtheenu 50 nových chladírenských návěsů Cool Liner.

Antonio Torello, ředitel dopravy skupiny Torello, jménem majitelů rodinné firmy poděkoval německému partnerovi za dlouholetou spolehlivou spolupráci: “Stejně jako v životě, kde jsou dobré vztahy mezi dvěma lidmi základem trvalé důvěry, spoléháme na naše partnerství. Rodina Pigozzi z Real Trailer nám představila nejen vynikající produkty Krone, ale také rodinu Krone. Imponuje nám kvalita produktů i hodnoty, které rodina Krone vyznává. Proto jsme spokojeným a dlouholetým zákazníkem. Chladírenská vozidla společnosti Krone se vyznačují excelentní kvalitou a širokým spektrem volitelné výbavy, což výrazně usnadňuje naši každodenní práci.”

Ředitel mezinárodního prodeje Krone Andreas Völker a ředitel prodeje Real Trailer Stefano Savazzi představili svým hostům z Torella v Lübtheenu výrobní linku návěsů Cool Liner. Andreas Völker a Stefano Savazzi poděkovali za důvěru, kterou firma Torello věnuje výrobkům Krone celou dekádu: “Torello je jedním z nejvýznamnějších specialistů na chladírenskou logistiku v Itálii. Jeho zákazníci oceňují naprosto profesionální přístup. Velmi se těšíme na další spolupráci, věříme, že společně můžeme dále růst.”

(red)

Foto: Krone

spinner