Karel Gott a smutná vokalistka: OMLUVA A NABÍDKA SMÍRU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott a smutná vokalistka: OMLUVA A NABÍDKA SMÍRU!

Karel a jeho slavné křoví...
Karel a jeho slavné křoví... (Foto Aha! – Daniel Černovský, Martin Hykl, archiv J. Gerlové)

Tohle nečekala! Novopečený jubilant Karel Gott se omluvil své bývalé spolužačce a sboristce Jarmile Gerlové (75) za to, že nebyla pozvána na předčasnou oslavu jeho 80. narozenin. „Vyrazil mi tím dech,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka. „A jako pravý gentleman vzal vinu na sebe. Já mu to ale nevěřím...“ dodala.

Z nepozvání totiž viní Jitku Zelenkovou (69), se kterou spolu s Vlastou Kahovcovou (75) tvořily slavné trio, které Slavíka doprovázelo v sedmdesátých letech. To se podle Gerlové nakonec rozpadlo kvůli intrikám Zelenkové. A protože jí to vyčetla až nedávno v SMS a Jitka se kamarádí s manželi Gottovými, nebyla Jarmila podle svých slov jako jediná z tria pozvána na Karlovu oslavu do pražského Divadla Na Jezerce.

Děkuji ti, spolužačko

Gerlové to bylo strašně líto, poslala tedy Slavíkovi doporučeně gratulaci a jeho manželce Ivaně (43) dopis, ve kterém se jí ptá, proč na ni zanevřeli a zda-li za to může opravdu Zelenková. A mimo jiné toto vše svěřila Aha! ve velkém sobotním rozhovoru o Gottovi. „V den, kdy rozhovor vyšel, mi volá Karel a spustil – nazdar, Jarmilo, strašně krásně si o mně v novinách mluvila! Děkuju ti, spolužačko,“ popisuje Gerlová, která s Gottem chodila na konzervatoř. „A Karel pokračoval – víš, byl jsem to já, ale když jsme se naposledy viděli, byla jsi taková divná...“ pokračuje zpěvačka.

Karel neumí lhát

Telefonát z Bertramky ji potěšil, přestože Slavíkovi moc nevěřila. „Karel neumí vůbec lhát. Vůči Jitce se ale zachoval jako gentleman a radši to vzal na sebe. On je velký diplomat,“ říká Jarmila. Má pro to pochopení i vysvětlení. „Vždyť na podzim mi ještě volala Ivanka, zda-li přijdu na oslavu. Potom napíšu esemesku Jitce, s Karlem se vůbec nevidím a pozvánku na narozeniny už nedostanu?“ ptá se Gerlová.

Pusa jako dárek

Karel se s Jarmilou setká soukromě. „Domluvili jsme se, že se o prázdninách i s Ivankou všichni uvidíme. A já se těším, že Karla zase obejmu a dám mu pusu jako malá!“ raduje se Gerlová.

 Unikátní remake hitu dojal Gotta k slzám, sledovanost láme rekordy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
18. 7. 2019 • 07:43

Být Gottem, tak se zase s dámou moc nemažu. To co předvedla v bulváru, neníá jenom o lítosti, ale tak trochu skrytá hrozba.: Leccos vím a možná i povím. A že je co povídat, o tom nemůže být pochyb. To, jak počůrala nohu Zelenkové, tomu se říká facky v tunelu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.