Mlsání pro psy, co chutná, pomáhá a prospívá zdraví

18.07.2019 | Bydlení a design

Psi jsou mlsouni a nejrůznější pamlsky jednoduše milují. Ať už na procházce, během tréninku nebo doma na gauči, drobná dobrota je potěší v podstatě vždy. Abyste mohli vašeho psího parťáka odměňovat chutnými, a hlavně zdravými pochoutkami, přišla značka Brit s pamlsky Brit Functional Snack. Ty nejen že skvěle chutnají, ale současně prospívají zdraví vašeho čtyřnohého parťáka.

Zdraví prospěšné mlsání

Zatímco psi sní o dobrotách všeho druhu, páníci chtějí jediné – aby byl jejich miláček zdravý, krásný a spokojený. Pamlsky Brit Functional Snack plní přání oběma. On chce, aby to chutnalo, vy chcete, aby to fungovalo.  To jsou funkční poloměkké, masité pochoutky, které slouží zároveň jako zdraví prospěšné doplňky psího jídelníčku.

Každá z deseti receptur je jiná a plní svou specifickou funkci, čemuž odpovídá také její složení.

Pochoutky obsahují unikátní druhy proteinů, které byly v jednotlivých recepturách voleny s ohledem na jejich zdravotní účinky a jsou kombinovány s dalšími zdraví prospěšnými dary přírody. Jako pojivo slouží v pamlscích čočka a dýně, zatímco obiloviny jsou naprosto vyloučeny. Pejsci si tak mohou pochutnat na lahůdkách jako krevety, losos, sleď, jehněčí, mořští korýšci, hmyz, šunka, oliheň, jelen či králík, doplněných lahodným ovocem či bylinkami.

Každá receptura navíc obsahuje funkční složky – výtažek z cukrového melounu, který poskytuje tělu vysoce účinnou ochranu proti volným radikálům, prebiotika udržující zdraví střevní mikroflóry, dýni bohatou na vlákninu, kolagen, jež slouží jako stimulant růstu buněk chrupavky a regeneruje pohybový aparát a fulvinové kyseliny podporující trávení a imunitu. S radostí je uvítají i ti psí kamarádi, kteří to nemají se stravou úplně jednoduché vzhledem k věku, potravinové intoleranci, nebo chronickému onemocnění. Funkční pamlsky jsou vhodné jako chutný doplněk stravy a mohou být současně podávány i v kombinaci se speciální klinickou dietou dle funkce a potřeby.

Pro všechny psí parťáky na všemožné neduhy

Nové funkční pamlsky potěší psí mlsouny od štěňátek až po psí seniory. Pomáhají řešit různé náhlé i dlouhodobější potřeby organismu spojené s věkem, růstem, celkovou kondicí či zvýšenou aktivitou. Těm nejmenším a kojícím fenkám jsou určeny snacky Mineral s kelpou zajišťující minerály pro správný růst a podporu kostí. Aktivní pejsci si zase pochutnají na variantách Recovery s rakytníkem a Endurance s banánem, které pomáhají urychlit regeneraci po sportu a udržet psí sportovce ve správné tělesné kondici. Pro cvalíky jsou ideální pamlsky Light s papájou. Na potřeby všech chlupáčů obecně poté reagují snacky Mobility s ananasem, které podporují klouby a chrupavky, Imunity se zázvorem, jež prospívají imunitě, antiparazitární Antiparasitic s heřmánkem a protistresové Antistress s konopím. O lesklou srst a zdravou pokožku se stará varianta Skin and Coat s kokosem. Pamlsky Dental s rozmarýnem zase pečují o zuby a brání dásně proti zubnímu kameni.
Brit Functional Snack zkrátka odpovídají potřebám všech chlupáčů bez výjimky.

Mlsají hravě, ale hlavně zdravě.

Funkční pamlsky pro psy Brit budete moci již brzy vyzkoušet v rámci našeho testování! Sledujte Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat