Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ležíte při masturbaci na zádech? Je na čase se otočit a vyzkoušet něco nového!

  • 18. července 2019 | 06:00

    Masturbace je zdravá a celkově prospěšná činnost. Naštěstí už se dávno ví, že není za co se stydět, a tudíž můžete v klidu svého domova krásně procvičovat své erotogenní zóny. Většina z nás je v tomto ohledu trochu konzervativní a používá stále stejnou polohu – samozřejmě že nejpohodlnější je to na zádech.

    Pokud ovšem jen trochu změníte polohu, zjistíte, že jiný úhel může přinést nové, nečekané pocity. Možná příště můžete vyzkoušet jednu z těchto poloh.

  • Na kolenou


    Autor: iStock

    Klekněte si na něco měkkého a pohodlného, aby vás nic netlačilo. Trochu se při tom zakloňte dozadu, jednou rukou se můžete opírat o lýtko. Možná vám to bude připadat jako trochu divná poloha, ale nenechte se mýlit. Vždyť účelem je vyzkoušet různé polohy a úhly.

  • Nohy za hlavou


    Autor: iStock

    Ne všechny budete asi tak flexibilní, abyste zvládly tuto polohu, ale můžete to aspoň vyzkoušet, přece jen v partnerském sexu tuto polohu také jistě občas zkoušíte. Můžete si dát polštář pod zadeček, budete to mít ještě pohodlnější. V této poloze máte skvělý přístup nejen ke genitáliím, ale také na zadeček, boky nebo stehna.

    Podívejte se, jaké polohy jsou nej k dosažení orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Umělec maluje polohy pro nejlepší orgasmus do kávové pěny. Podívejte se, které to jsou! • VIDEO: youtube/Glamour

  • Půl na půl


    Autor: iStock

    V téhle poloze si můžete pohrát s gravitací. Jde o to, že jedna půlka vašeho těla je vždy položena a druhá buď visí, nebo je zvednutá. Takže můžete zády ležet na posteli a nohy mít ve vzduchu opřené o stěnu. Nebo můžete ležet na břiše a spustit nohy dolů z postele.

  • Skrčenec


    Autor: iStock

    Je jedno, na jaký bok se schoulíte do klubíčka tak, aby vám to bylo pohodlné, protože pohodlí je při masturbaci dost důležité. Potřebujete čas, někdy to chvilku zabere, než dosáhnete vyvrcholení, proto potřebujete v poloze vydržet a nesmí vás nic tlačit, protože to dokáže odvést myšlenky jinam.

  • Na židli


    Autor: iStock

    Sedněte si na židli a otevřete nohy dokořán. Zadečkem budete na kraji židle a nohama doširoka otevřenýma se budete opírat o zem, abyste měla stabilitu. Skvělé také může být to, když židličku postavíte před zrcadlo, protože se můžete dívat, co přesně se děje a jak to vypadá.

Diskuse ke článku
.