Frustrace hráčů Fallout 76 je obrovská. Nový update vrátil do hry staré chyby

Start Falloutu 76 se nepovedl. To je objektivní fakt a už to v zásadě předurčilo osud hry, která se nestala vysněným megaprojektem Bethesdy, ale spíše černou ovcí rodiny, u které je třeba minimalizovat ztráty.

Hráči se zpočátku museli potýkat s neuvěřitelným množstvím chyb. Mnohé z nich se podařilo odstranit a další měl na mušce nejnovější patch. Jenže po jeho vydání nemůže být rozhořčení hráčské komunity větší. Něco se zjevně šeredně pokazilo a update do hry vrátil mnoho starých problémů. Hráči si stěžují na chybějící hlavy u postav, špatný droprate a pády hry.

Nový patch pro Fallout 76 vyšel teprve před pár dny a nebyl to zrovna žádný drobek. Na PC zabírá 2,5 GB a odpovídající je také seznam problémů, které měl odstranit. Autoři ale zjevně mířili vedle, protože seznam chyb, které po instalaci updatu 11 hráči zaznamenali je podobně dlouhý.

Tip na článek:  Nejlepší je mlčet, radí autorům nepovedeného Falloutu 76 a Anthem tvůrce No Man's Sky

Nebudeme vypisovat všechny, jen ty nejflagrantnější.

  • Takřka žádné legendární zbraně. Droprate opravdu kvalitních předmětů dramaticky klesl. Podle aktuálních informací obdrží jakž takž slušné vybavení maximálně vůdce skupiny, ostatní vycházejí na prázdno.
  • Hráčům chybí hlavy. Po opuštění takzvaného Power Armor se hráčům jednoduše nezobrazí hlava. Po herní stránce to sice nemá žádný efekt, ale frustrující to je.
  • Časté pády ve spojení s Power Armor. Také další bug má souvislost s tímto brněním. Velmi často se stává, že hra spadne nebo zamrzne, pokud se ho pokusíte nasadit.
  • Již odstraněné bugy jsou zpět. Hráči informují o mnoha chybách, které byly v minulých updatech opraveny, a teď se znovu vrátily.
  • Nečekaná smrt. Některé části hry se staly zónou smrti. Jakmile do nich vkročíte, okamžitě umíráte. Problém se objevuje zejména u oblastí White Springs Station a White Springs Pool. Týká se také jen některých hráčů, jiné zase nepostihuje.

Hráči už to vzdávají

Frustrace hráčů Falloutu 76 je obrovská a vzhledem k výše uvedenému je to pochopitelné. Není to přitom poprvé, co se stalo, že nový update napáchal větší paseku, než co se mu povedlo vylepšit. Hráči se tak zákonitě ptají, zda společnost Bethesda disponuje testerským oddělením, protože se zdá, že do světa vypouští výtvory šité horkou jehlou.

Hráčům se nelíbí ani to, že Bethesda nehledí na přání komunity, ačkoliv o tom stále nahlas hovoří. Namísto toho se soustředí na to, jak ze hry získat co nejvíce peněz prostřednictvím obchodu, kde se prodává za skutečné peníze. Případně přidává menší módy jako Nuclear Winter, což je Battle Royale, čímž hru fragmentuje.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 10 Prumer: 4.1]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

3
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Kaktusvkvetinaci
Host
Kaktusvkvetinaci

Jop, loading dnes asi 4 minuty (SSD), nemám hlavu a vendor šel pryč nemohl jsem prodat itemy, nikdo tam nebyl..

Carach
Host
Carach

A co napsat o nesčetných změnách k lepšímu včetně navrácení NPC do hry? Ne?
Chápu. Je zkrátka in a snazší být v davu lidí co na něco nadávají a papouškovat zahraniční weby.

Měli byste se stydět.

Jakub Jarý
Host
Jakub Jarý

Ach Bethesda… 😀