Kdo zaplatí odškodné?! Markéta Šichtařová udeřila na aktivisty z hnutí MeToo, jejichž hlavní symbol se hroutí

18.07.2019 17:26

Ekonomka Markéta Šichtařová přivítala fakt, že obvinění Kevina Spaceyho ze sexuálního obtěžování bylo staženo. Jeden ze symbolů hnutí MeToo se hroutí. Ekonomka by prý ale ráda věděla, kdy se zhroutí i další rudé hrůznosti a kdo zaplatí lidem, které tyto hrůznosti poškodily.

Kdo zaplatí odškodné?! Markéta Šichtařová udeřila na aktivisty z hnutí MeToo, jejichž hlavní symbol se hroutí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ekonomka Markéta Šichtařová

Agentura AP uvedla, že bylo staženo obvinění slavného herce Kevina Spaceyho ze sexuálního obtěžování osmnáctiletého mladého muže. Obvinění Spaceymu zkomplikovalo hereckou kariéru. Spacey zmizel z několika filmů. Neobjevil se ani v poslední řadě seriálu Dům z karet, což fandové hlasitě kritizovali.

Ekonomka Markéta Šichtařová rozhodnutí americké prokuratury přivítala. Ukázalo se podle ní, že aktivisté ještě nemohou kdekomu zasahovat do života. Jen by prý ráda věděla, kdy dostanou podobnou stopku i další rudé nápady lidí, kteří si myslí, že vědí lépe než vy, jak máte žít své životy, jak máte vychovávat své děti, kdy se máte vrátit do práce, kam smíte cestovat, aby ubylo turistů, a tak podobně.

„No dobrý, no… Tak tedy #MeToo začíná už pomalu požírat své vlastní děti, jak jsme samozřejmě (skoro) všichni čekali… potud dobré. Ale co další záležitosti, které taky vymysleli ptáčkové stejného rudého ražení? Co odškodné za zničené karburátory kvůli příměsím z řepky? Co odškodné za děti odebrané rodičům? Co odškodné za vysušenou krajinu způsobenou dotační politikou? Všechno má stejného jmenovatele: představu, že někdo může beztrestně zasahovat jiným do života. Kdy i tady revoluce začne požírat revolucionáře?“ otázala se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…