Schmitz Cargobull získal ocenění Best Brand 2019

Schmitz Cargobull získal ocenění Best Brand 2019

19.7. – Německý výrobce přípojných vozidel Schmitz Cargobull opět získal ocenění za image pro nejlepší značku Best Brand 2019, a to v kategorii skříňových návěsů a chladírenských nástaveb.

“Jsme velmi hrdí na to, že jsme cenu získali znovu. Spolehlivost a inovativní síla Schmitz Cargobull se osvědčují každý den. Toto ocenění potvrzuje nejen zákaznickou orientaci našich produktů a služeb, ale dokládá spolehlivou práci všech našich zaměstnanců. Z kombinace nízkých pořizovacích a provozních nákladů profitují naši zákazníci,” uvedl předseda představenstva Andreas Schmitz na slavnostním večeru ve Stuttgartu.

Společnost Schmitz Cargobull získala za svou chladicí jednotku druhé místo a zopakovala úspěch u odborné veřejnosti z minulého roku. Nová chladicí jednotka nabízí vysoký výkon a precizní řízení teploty a zároveň snižuje spotřebu paliva o 10 procent. Nejnovější generace je také o 50 kg lehčí a splňuje nejpřísnější emisní normy. “Výkonná chladicí jednotka v kombinaci s webovým monitorovacím systémem a unikátním proaktivním managementem služeb poskytuje vynikající kontrolu a přehled u temperovaných přeprav,” dodal Andreas Schmitz.

Vedle prvenství v kategorii skříňových návěsů a chladírenských nástaveb získal Schmitz Cargobull i druhé místo v kategoriích sklápěcích návěsů a návěsů s boční shrnovací plachtou.

(red)

Foto: Schmitz Cargobull

spinner