Visací zámek to rozbalí v Modré Vopici

Máte rádi kvalitní český punk? V tom případě byste neměli v úterý 23. července 2019 od 19 hodin chybět v pražském klubu Modrá Vopice, jenž má v létě i venkovní stage. Uskuteční se tam koncert skupin Visací zámek a Nežfaleš, které patří k tomu nejlepšímu, co tuzemská punkrocková scéna nabízí.

Visací zámek sice existuje už 35 let, přesto jeho vystoupení mají stále patřičné grády. A songy jako Známka punku, Traktor, Pitomá, Klíště, Prezident je buzna nebo Punkový království není třeba představovat. Zkrátka a dobře – pánové Jan »Hony« Haubert (zpěv), Michal »Pixies« Pixa (kytara, zpěv), Vladimír »Savec« Šťástka (baskytara), Ivan »Hroch« Rut (kytara, zpěv) a Jiří »Sweet P« Pátek (bicí) to v klubu Modrá Vopice na pomezí Vysočan a Žižkova rozjedou na sto procent!

Nováčkem na hudebním poli není ani skupina Nežfaleš v čele se zpěvákem Radkem Šedivým. Letos slaví sedmnácté narozeniny, na svém kontě má dvanáct alb, řadu singlů i videoklipů a hlavně stovky odehraných koncertů. Nejlepší pecky od této kapely (např. Kámoši z podsvětí, Lovesong, Oldschool, Existence ztracený, Zločin z vášně, Nihilista, Jeden song nebo Opouštím Paříž) najdete na YouTube, některé samozřejmě zazní živě v klubu Modrá Vopice.

Tímto dvojkoncertem však letní nabídka klubu Modrá Vopice nekončí! V pátek 9. srpna se tam uskuteční tradiční Koncert pro Kaštánka, věnovaný Lubomírovi Kaštánkovi, zesnulému šéfovi tohoto klubu. Letos na něj na pódiu zavzpomínají kapely Boa, Matahari, Souboj s pamětí, Archanděl Michael a Universe, akci bude moderovat Richard Sacher. Začátek je v 18 hodin, vstup zdarma.
A další koncerty? Ve čtvrtek 15. srpna zahrají kapely Davová psychóza a Zputnik, v úterý 20. srpna The Plastic People of the Universe a Garage & Tony Ducháček. Ve čtvrtek 29. srpna se můžete těšit na Alkehol a Loco Loco. A to samozřejmě není zdaleka všechno…

Více infa: www.modravopice.eu

Foto: www.modravopice.eu