Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doplňky, kterými snadno oživíte letní outfity: Víte, jaké letos frčí?

19. července 2019 | 06:00

Každé roční období si zaslouží vlastní doplňky a zejména v létě se s nimi dá opravdu dobře vyhrát. Každoročními stálicemi zůstávají klobouk i sluneční brýle, ty by vám rozhodně neměly chybět. Jaké jsou ale letošní trendy, které snadno ozvláštní i jednoduchý outfit?

Klobouk, slaměná kabelka, sluneční brýle, o těch bychom se mohly rozepisovat každý rok. Letošním hlavním trendem jsou však nenápadné doplňky. Jedním z nich je šátek, nejlépe ten saténový. A jak ho nosit? Přeložte ho našikmo a utvořte trojúhelník, který si uvážete kolem hlavy, jak vidíte na obrázku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Wearing today for @hermes homme été 2020 show

Příspěvek sdílený María Bernad (@maria_bernad),Čen 22, 2019 v 11:59 PDT

Detail, který vás určitě nemohl minout, jsou mušličky. A je jedno na čem, nosí se na špercích i jako ozdoba na kabelkách. Skvěle tyto doplňky vypadají nejen k moři, ale i do práce. Budete určitě překvapená, jak moc se hodí k vašim oblíbeným džínám.

Ještě o něco méně nápadným, přesto velmi žádaným letošním doplňkem je náramek na nohu. Je jen na vás, zda zvolíte minimalistické řetízky nebo právě mušličky. My doporučujeme i jejich kombinování.

Prohlédněte si naši fotogalerii a nechte se zlákat těmi nejkrásnějšími letními doplňky:

Autor: Markéta Luštincová