Matka dcerky Ely a syna Jonatána (4) a zároveň autorka úspěšné knihy Bábovky předvedla, že když jde o zdraví dítěte, je za „bábovku“ i ona sama. Dokonce mnohem více, než dítě samotné! Ela si totiž přivodila ošklivé zranění a Radka Třeštíková to prožívala mnohem více než její roztomilá ratolest.

„Takhle jsem nebrečela už dlouho a ještě dlouho to celé nedostanu z hlavy, ale teď už to bude každý den jenom lepší,“ napsala s úlevou Třeštíková na instagram a připojila fotku malé Ely s levou paží v sádře - ale s náznakem úsměvu na rtech.

„Je zvláštní, kolika blbostí se ty naše děti bojí, všech těch pohádkových příšer, žraloků v rybníce, smyšlených historek od kámošů ze školky, zubaře, co se chce jen podívat do pusy, každého baf při hře na schovku, a pak, když se stane něco, co fakt není blbost, tak to nám dospělým nandaj svojí neuvěřitelnou statečností,“ pokračovala spisovatelka, pro kterou by děsivá zkušenost mohla být naopak dobrou inspirací.

„Nemyslím, že máme celý život buď šťastný, nebo se plazíme po dně. Většinou je to nahoru, dolů. Líp se mi píše o životních etapách, které nejsou úplně podařené,“ prohlásila totiž před několika málo dny v rozhovoru pro Český rozhlas. Právě tento zážitek by mohl patřit do kategorie „ne úplně podařených“, ale o to intenzivnějších.

VIDEO: Tchyní Radky Třeštíkové je slavná dokumentaristka Helena Třeštíková (70)

Video
Video se připravuje ...

Dokumentaristka Třeštíková: Točí o cizích, svou rodinu před kameru nechce Blesk TV

Fotogalerie
51 fotografií