Agents of S.H.I.E.L.D. (Agenti S.H.I.E.L.D.)
91/100 - 655×

Agents of S.H.I.E.L.D.(Agenti S.H.I.E.L.D.)

V seriálu z produkce Josse Whedona navazujícího na film Avengers z roku 2012 dává zmrtvýchvstalý agent Phil Coulson dohromady tým agentů S.H.I.E.L.D.u, kteří budou řešit a zkoumat nové neobvyklé případy po celém světě a chránit obyčejné před vším neobyčejným, záhadným a nebezpečným.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | ABC | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Brian Patrick Wade (Absorbing Man), Maya Stojan (Agentka 33), Mallory Jansen (Aida), Alicia Vela-Bailey (Alisha Whitley), Harlow Happy Hexum (Alya Fitz), Blair Underwood (Andrew Garner), Christine Adams (Anne Weaver), B. J. Britt (Antoine Triplett), Adrianne Palicki (Bobbi Morse), Patrick Cavanaugh (Burrows), Kyle MacLachlan (Calvin Zabo), Chloe Bennet (Daisy Johnson), Lucas Bryant (Damon Keller), Enver Gjokaj (Daniel Sousa), Reed Diamond (Daniel Whitehall)

Agenti se s námi po sedmé sérii rozloučí

Agenti se s námi po sedmé sérii rozloučí

Stanice ABC včera oznámila, že seriál Agenti S.H.I.E.L.D.u skon­čí po sedmé sérii. Příští léto 2020 tedy poběží Agenti naposled se svými třinácti epizodami. Ke konci seriálu se vyjádřil Jeph Loeb, výkonný viceprezident a ředitel Marvel Television.

19 22
19.7.2019

Herci se zúčastnili Comic-Conu v San Diegu, ale než jejich panel odstartoval, Deadline zveřejnil, že seriál skončí po sedmé sérii. Poslední série se bude vysílat v létě 2020. Jeph Loeb, výkonný viceprezident a ředitel Marvel Television, se rozpovídal Deadline o konci Agentů:

Deadline | Takže jak vlastně seriál Agents of S.H.I.E.L.D. dopadne?
Šestá série skončí velkolepě. To jediné mohu prozradit.

Deadline | Tak dobře. S hodně změnami, co se dějí v Marvel Television, ať už jde o to, že Disney převzal Fox nebo blížící se streamovací stanice, proč jste právě teď oznámili, že Agenti budou po sedmé sérii končit?
Ironické je, že nikdo nikdy nechce, aby něco skončilo. Přesto to však bude epické a nejlepší zprávou je, že šestá série zdaleka není u konce a to jste ještě nic neviděli ze série sedmé. To je na tom to kouzelné, protože stále toho ještě hodně přijde. Není to tak, že bychom šli na pódium, řekli sbohem a tím to skončilo. Žádný takový příběh znovu neuvidíte. Musíte vidět, jak to skončí. Prostě musíte.

Deadline | Vypadalo to, že Agenti měli skončit už předtím, hlavně na konci páté série, kdy jsme se dočkali smrti jedné z hlavních postav, Phila Coulsona. Proč vše skončit, když jste ještě před odstartováním šesté série měli potvrzenou tu sedmou?
Na to mám tu nejlehčí odpověď. Chtěli jsme skončit za našich podmínek. Kolik znáte seriálů, které náhle skončili a vy si říkáte: „Ale počkat, to přeci není konec.“ Ano, co se týče chronologie, mysleli jsme si, že pátá série byla konečná. Když se vrátíte a podíváte se na konec páté řady, byla tak i napsána. Vlastně i poslední epizoda se jmenovala The End.

Popravdě jsme si mysleli, že zhasínáme světla a jdeme domů, když nám volali ze stanice ABC a řekli nám: "Máte silný materiál, takže myslíte si, že byste mohli pokračovat další řadou? Že byste mohli uskutečnit dalších 13 epizod? Protože nám se popravdě líbí, že bychom v tom pokračovali.

Jak nakonec skončí šestá řada?

Deadline | Takže jste seriál přivedli zpět k životu?
Jed Whedon, Maurissa Tanchareon a Jeff Bell, kteří byli v seriálu od samého začátku, odjeli pryč a vrátili se s tím, že mají skvělý nápad. Tím skvělým nápadem byla šestá série. Seriál se začal probouzet opět k životu a v polovině toho všeho jsme dostali telefonát od tehdejší ředitelky stanice ABC Channing Dungey, která je velkou fanynkou seriálu a byla za ty roky obrovskou podporou, že co říkáme na sedmou sérii.

Deadline | S čímž jste zřejmě souhlasili.
Ano, ale všichni plánovali, jako to bylo u páté řady, že šestá bude tou poslední. Takže jsme si opět sedli ke stolu s Jedem, Jeffem a Maurissou. Došli jsme k závěru, že dostat další sérii je od stanice ABC velmi pozorné a milé, ale co kdybychom prostě řekli, že tím to ale skončí.

Deadline | Proč?
Protože si můžeme vybudovat sérii, která propojí všechna vlákna, která tam jsou. Abychom se dostatečně ujistili, že jsme dospěli k závěru, který bude uspokojující jak pro fanoušky, tak pro herce, pro Marvel i pro stanici ABC. Když víte, že směřujete právě k něčemu takovému, můžete více riskovat např. s hranicí mezi životem a smrtí. Taková rozhodnutí jsou náhle na stole, protože si nepohráváte s myšlenkou, jak to potom zvrátit, až budeme mít odklepnutou další sérii. Hrajete s tím, že tohle bude konec příběhu.

Co nás čeká v sedmé sérii?

Deadline | Dobře, ale zeptám se vás na tohle. Opravdu je konec? Tohle je přeci Marvel.
Osobně jsem přesvědčen, že každý velký příběh od Marvelu končí tak, že je tam pokračování. Ale abych zkráceně odpověděl na váš dotaz, ano, bude to končit způsobem, který bude neuvěřitelně emocionální. Bude to vtipné a srdcervoucí.

Deadline | Když se blížíme ke konci šesté série, máme před sebou dvou-hodinové finále. Na co se můžeme ve finále těšit?
Nemyslím si, že budu velmi specifický, co se týče finále, ale víme, že už je za rohem. Můžu jen říct, že sedmá řada přijde někdy v příštím roce. Uvidíme, jak si stanice ABC poradí s vysílacím časem. Už jsme ale skoro u konce, takže to je i důvod, proč máme panel na Comic-Conu v San Diegu v hale H, aby herci a tvůrci seriálu měli šanci se rozloučit s fanoušky a poděkovat jim za všechny ty roky.

Deadline | Mám na vás ještě poslední dotaz. V seriálu jsme viděli Nicka Furyho, Ghost Rider byl ve čtvrté sérii poměrně častou postavou a nesmíme opomenout ani na Mariu Hill. Uvidíme nějaké speciální hosty v poslední sérii nebo se pojede až do konce čistě bez žádných překvapení?
Musíte si počkat a uvidíte.

Co říkáte na konec Agentů po sedmé sérii? Jste rádi, že seriál bude řádně ukončen nebo byste chtěli i sérii osmou?

Zdroj: ABC

Diskuze /5

Horluck

Myslím si, že takhle je to úplně nejideálnější. Agenti zřejmě měli skončit už po páté sérii, ale vzhledem k tomu, jak je šestá série poutavá a zajímavá, tak jsem rád, že to ještě prodloužili (i když to bohužel znamenalo totální odvrácení od filmů). Ale je dobře, že si řekli, že sedmou sérií končí. Můžou k ní vše krásně směřovat a nějak důstojně celý seriál zakončit :-) nedopadne to tedy jako např. u seriálu My name is Earl, 24 a dalších… ;-) ideální by byl konec ve stylu Prison break, uzavřít všechny linky a finito :-)

19.7.2019 | 14:38:20
Laisobel

Tak kdyby to klaplo a fakt uzavřou dějové linky a dopovi pribeh, jsem pro. At je sedma posledni, hlavne at stoji za to a neprinese vic otazek nez odpovedi. Byla jsem skepticka vůči seste, ale ta je naprosta pecka. Takze sedmicka ma u mne velke nadeje a doufam, ze udrzi krok se sestou a fakt epicky ten serial uzavre.

redaktor
19.7.2019 | 15:50:05
CoRnDuCK

Seriál mi sice bude velmi chybět, ale myslím, že sedm sérií dost stačí. Určitě si na tento seroš kouknu znovu minimálně jednou.

19.7.2019 | 16:59:12
Scarfkness

Ghost rider dostal vlastný seriál, len je škoda že to bude reboot robbieho :( + Gabriel Luna mal teraz veľa práce s terminátorom tak sa asi GR v 7 sérií nedočkáme :( ale potešil by Ward

19.7.2019 | 20:13:25
kapzuza

A já už takovou dobu žiju v domnění, že tahle šestá je poslední :D

20.7.2019 | 10:39:50
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E13: What We’re Fighting For

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @annePel, @laisobel, @Zira
Korekce: @Zira

Překlad sedí: Na všechny dostupné verze

Epizodu nezapomeňte ohodnotit

Ohodnoťte Agents of S.H.I.E.L.D.

Nepřehlédněte

Podívejte se na tým S.H.I.E.L.D.u v průběhu let

Podívejte se na tým S.H.I.E.L.D.u v průběhu let

Premiéra sedmé a poslední série je už zítra, takže bychom se mohli podívat na hlavní postavy a jejich příběhy v průběhu let seriálu. V následujícím článku uvidíte krátké ukázky všech hlavních postav.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama