Unikly záběry z hraní Marvel’s Avengers. V akci Iron Man a Thor

Herní průmyslu opět jednou ukázal, jak špatně střeží svá tajemství. Zatímco na E3 2019 se vývojářskému studiu Crystal Dynamics ještě prezentaci chystané velkolepé akce Marvel’s Avengers podařilo utajit, za zavřenými dveřmi na probíhajícím Comic Conu v San Diegu už ji někdo natočil a vynesl do světa. Podívat se tak na šestiminutové video můžete sami.

Nahrávka hraní Marvel’s Avengers je v tomto podání opravdu amatérská a rozklepaná, přesto však dává zájemcům nahlédnout hluboko pod pokličku a ukazuje, jak se titul vlastně bude hrát. V akci jsou k vidění oblíbené hrdinové týmu Avengers – Thor a Iron Man. První jmenovaný používá své kladivo, zatímco druhý se opírá o řadu technologických serepetiček.

Z herního úseku je jasné, že Marvel’s Avengers budou především velmi dynamickou akcí, která nenabídne otevřený svět, jako spíše menší areály, ve kterých se bude akce odehrávat.

Marvel’s Avengers vychází 15. května 2020, a to na PC, Playstation 4 a Xbox One.

Marvel’s Avengers – video z hraní

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 3 Prumer: 4.7]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

1
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Martin
Host
Martin

Chtělo by to aby byly obličeje herců co nejvíc podobně myslím, že by si to zasloužili. 1