Sexy agentka fotbalisty Stancia dělá pořádný rozruch (nejen svými fotkami)

Většina lidí si hráčské agentky přestavuje jako tlusté bafuňáře v obleku za statisíce, kteří se snaží z každého svého klienta vymačkat co nejvíce. Tento popis často platí. Ne však na tuhle sexy kočku z Rumunska.

Anamaria Prodanová zastupuje mnoho talentovaných fotbalistů. Mezi nimi je i nová posila pražské Slavie Nicolae Stanciu, který ještě loni působil ve Spartě.

Nicolae Stanciu v červeno-bílém dresu

V minulosti „Anička“ řádila ve světě modelingu a fotila například pro známý časopis Playboy. Kromě toho měla i vlastní show v televizi.

Anamaria Prodanová pózovala pro Playboy.

Před 11 lety si ale vzala rumunského fotbalového kouče a ten ji dostal do světa fotbalu.

Díky němu získala džob v několika mančaftech na vedoucích pozicích až se z ní nakonec stala úspěšná a obávaná agentka.

Anamaria Prodanová

To ona prý má stát za kontroverzním přestupem rumunského šikuly do Edenu. Ona měla být tou, kdo svého klienta zpět do Prahy tlačil.

Aby také ne, když z každého tranferu má pěkně štědré prémie.

Kromě peněz a svých ukázkových kozi se zdá, že Anamaria miluje také ubližování ostatním lidem.

Na Twitteru se v posledních dnech jako vir šíří videonahrávka, na které Anička drsně profackuje manažera prvoligového rumunského týmu Astra Giurgiu.

13.července 2019 v 21:00, příspěvek archivován: 16.července 2019 v 15:31

VIDEO: Anamaria Prodan ?l love?te cu pumnul ?n figur? pe Dan Alexa, antrenorul celor de la Astra Giurgiu! ?????? https://t.co/VoDbeUR3UK

Pro zobrazen? videa mus?te m?t zapnutou podporu JavaScriptu

Anamaria Prodan îl lovește cu pumnul în figură pe Dan Alexa, antrenorul celor de la Astra Giurgiu! https://t.co/VoDbeUR3UK

Co jí ten syčák udělal, přesně nevíme, ale podle svědků prý facce předcházela krátká výměna názorů, ze které je patrné, že manažer nedodržel slib, který sexy agentce dal.

„Byla to dětinská reakce. Moje chyba byla reagovat na impuls tak jak jsem reagovala. Proběhla diskuse o dvou neúspěšných transferech. Byla jsem velmi rozzlobená a neudržela jsme se,“ vysvětlila Prodanová.

Anamaria Prodanová

Video jistě děsí kouče Slavie Jindřicha Trpišovského, který si v prvním kole dovolil stamilionového Stancia nezařadit ani na lavičku náhradníků.

Navíc to není dlouho, co „Trpišovi“ zlomil na soustředění nos jeho svěřenec Bořil. Vypadá to, že kouč milující pokrývku hlavy si říká o další bolestivý malér.

Jakoby ten facan už visel ve vzduchu, co?

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský uznal, že byla Plzeň lepší.

Vám by ale nic hrozit nemělo, tak se zatím podívejte na fotky téhle rumunský šťabajzny.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
21983
9918