Živí mrtví: Počátek konce: 6. řada potvrzena a další novinky z Comic Conu

Živí mrtví: Počátek konce: 6. řada potvrzena a další novinky  z Comic Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál obsadil nové postavy a další zajímavosti z Comic-Conu. K tomu trailer na mid-season finále.

Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) si odbyli přednášku na letošním Comic Conu. A přítomní herci a tvůrci přinesli několik novinek. A začneme tou největší. Oficiálně se seriál dočká další, tentokrát už 6. řady. Ta by měla podle zvyku dorazit už příštím rokem, pokud nenastane nějaká výjimka. V zasádě očekávanou novinku odhalil sám šéfproducent značky Walking Dead, Scott Gimpla. Proč očekávanou? Seriál totiž nadále zůstává druhým nejsledovanějším seriálem stanice AMC (první místo stále hrdě drží hlavní seriál Živí mrtví). Netěžit z úspěchu by byla hloupost. Kolika epizod bychom se měli dočkat, to zatím specifikováno nebylo.

Další větší novinkou je oznámení trojice nových herců. K seriálu se v budoucí 6. řadě připojí Colby Minifie (Jessica Jones), Peter Jacobson (Transformers) a Colby Hollman, který se zatím v žádném známějším filmu či seriálu neobjevil. Obecně ovšem žádný z těchto herců není příliš známý a jedná se především o představitele vedlejších rolí. Ale třeba je v tomto seriálu čeká zářnější budoucnost.

Dále následují menší poznatky. Lennie James (Morgan) na otázku, jak by jeho postava Morgana zareagovala na novinu, že byl jeho přítel Rick Grimes unesen, odpověděl následovně: „Myslím, že by (Ricka) šel hledat.“ Nezbývá než souhlasit. Rick mu nejednou zachránil život a pomohl mu hned v několika těžkých situacích. Jenomže Morgan se dávno vydal svoji vlastní cestou a o dění v hlavním seriálu nemá žádné ponětí. A tím se přesouváme k poslednímu poznatku.

I když do seriálu přešly dvě bývalé hvězdy z hlavních Živých mrtvých (Lennie James a Austin Amelio alias Dwight), neodehrávají se obě série ve stejném čase. Pro upřesnění - po únosu Ricka Grimese poskočily v hlavní sérii události o dlouhých šest let kupředu, takže se nyní spin-off odehrává v minulosti. Pokud by tedy chtěli tvůrci oba seriály jakkoliv výrazněji protnout, muselo by ve Fear The Walking Dead k časovému posunu dojít také. Uvidíme, zda se něčeho podobného dočkáme, anebo obě série budou i nadále fungovat vesměs samostatně.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu