Můj kousek štěstí

Adéla Gondíková: Oplatí mu nevěry?

Potvrzuje se snad přísloví "boží mlýny melou pomalu ale jistě"? Dlouhá léta byl novopečený manžel herečky Adély Gondíkové, herec Jiří Langmajer (53) vyhlášeným proutníkem, který nedá pokoj žádné sukni.

Ženy střídal jako ponožky, ublížil předvším své bývalé ženě Kamile, se kterou má dvě děti. Když jí pak oznámil, že se chce rozvést kvůli Adéle, zhroutila se se. „Celá léta jsem se choval jako absolutní kretén.

Měl pocit, že když mám jednu hlavní roli za druhou a odehraju dvě stě padesát představení ročně, tak si můžu dovolit cokoli,“ přiznává sám nyní. Až teprve Gondíková jakoby ho dokázala zkrotit. Vedle ní seká dobrotu.

Vypadá to však, že si ji Lsngmajer bude muset pořádně hlídat. Jak jsme si mohli všimnout například na jejich slavné nedávné svatbě, muži kolem ní využili každou příležitost, aby se herečky dotkli, zaflirtovali s ní.

.. Jeden ze svatebčanů jí ochotně upravoval šaty... Je vidět, že nápadníků by měla stále dost. A bodejť by ne. S věkem je krásnější a víc sexy, než kdy dřív. Že by Langmajera jeho hříchy dohnaly a teď se bude užírat žárlivostí on? Vypadá to tak.

Bude si muset herečku zřejmě hodně hlídat, aby mu ji některý neodloudil. Veronika Arichteva (33) .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden