Kanadské psycho Kobzanové: Plánuje útěk od rodiny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kanadské psycho Kobzanové: Plánuje útěk od rodiny?

Diana Kobzanová a Michal Frolík
Diana Kobzanová a Michal Frolík (profimedia.cz)

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (37) je momentálně především mámou na plný úvazek. V Kanadě, kde žijí společně s jejím mužem Michaelem Frolíkem, se naplno stará o hokejistu i jejich dcery Elly a Lily. Ale nenese to vždycky s absolutním nadhledem.

I když v rozhovoru pro časopis Dieta přiznala, že ji péče o rodinu v zásadě baví a že se neumí vůbec zastavit, přesto i jí se nejspíš zasteskne po svobodném životě, v němž neexistují omezení. Přiznává totiž, že se jí po práci stýská, ale bohužel si pracovní zápřah na plný úvazek se dvěma malými dětmi nemůže vůbec dovolit. „Trošku ale závidím ženským, které do práce chodit můžou, protože je to takový psychický odpočinek od rodiny. Stereotyp dokáže být velmi únavný,“ přiznává otevřeně.

„Děti a mateřská dovolená, to bývají zabijáci vztahu. Je těžké najít někdy rovnováhu mezi partnerstvím, rodinou a dětmi,“ uvědomuje si.

A pochopení má i pro ty, které nemají možnosti jako ona sama. „Je těžké najít rovnováhu, když nemáš nikoho, kdo by ti děti pohlídal, nebo když nemáš peníze na to, aby sis někoho takového najala. My toto naštěstí díky Michalovi řešit nemusíme. Když je potřeba, můžeme si dovolit slečnu na hlídání, abych mohla jet v mrazech nakoupit, ale abychom měli třeba s Michalem i čas jen pro sebe. Abychom se mohli, když přijede po čtrnácti dnech z hokejové túry, třeba společně podívat na film nebo si zajít jen my dva na kafe,“ říká s tím, že právě nedostatek času jeden pro druhého je podle ní možným důvodem, proč se v dnešní době tolik vztahů rozpadá a rozvádí.

Hokejista Michal Frolík promluvil o svatbě s Dianou Kobzanovou:

 

 



Přečtěte si
DWEI
21. 7. 2019 • 20:37

Diana je skvělá a správňácká ženská - děkuji ji za mnohé. Když jsem byla totálně na dně, strašně moc mi pomohla.

Dianthos
20. 7. 2019 • 16:30

Frolík měl štěstí. Diana je moudrá žena. Ví, co je v životě podstatné. Nemít klapky na očích, ale hledat tu rovnováhu mezi sebou, dětmi a partnerem. Aby byli všichni v pohodě. Ona by přece kariéru dělat mohla. Děti chůvám a muž je přece dospělý, ať se o sebe postará.

ivoadler
20. 7. 2019 • 15:39

Tahle mamina je zvyklá švitořit ve společnosti a najednou utrum. Chápu, že jí to se re.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.