Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Styl jim nechybí: Hvězdy 3v1 předvedly parádní outfity a byly nepřehlédnutelné

Oběma kamarádkám to moc slušelo.
Zdroj: Showpix.cz
+ Dalších 12 fotografií
fešandy
Nerozlučné parťačky z tria 3v1 Martina Pártlová (40) a Veronika Arichteva (33) spolu vyrazily na vernisáž a byly obě dvě nepřehlédnutelné. Obě ženy si daly na výběru oblečení záležet a bylo to znát. Předvedly stylové letní outfity, ve kterých jim to náramně slušelo.

Martina a Veronika jsou velké kamarádky nejen před kamerou, ale i v osobním životě. Zatímco Martina se před nedávnem rozešla po pár měsících s přítelem, Veronika žije spokojeně po boku manžela Bisiho už několik let. V tento večer ale herečka nechala manžela doma a na vernisáž designových tašek vyrazila právě s Martinou.

Oběma dámám to moc slušelo. Veronika, která momentálně hraje v představení Zimní pohádka v Letních shakespearovských slavnostech, si jistě od hraní ráda odskočila do společnosti. Na její tváři je vidět spokojenost. Po loňské účasti ve StarDance, kdy hodně zhubla, se jí postava spravila a moc jí to sluší.

Letní volné šaty, žabky a slamák jsou ideálním outfitem do teplých dnů. Martina coby rázná zpěvačka doplnila modré saténové šaty koženou bundičkou a děvčata tak potvrdila, že mají styl!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy