Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čeká ho zápas o vstupenku do UFC: Michal Martínek se porve o zlatý sen

Má pokoru, skvělou bilanci a neskutečné granáty v pažích... Zkrátka to, co hvězda české MMA scény má mít... Řeč je o Michalu Martínkovi, kterého si všimla UFC a český MMA bojovník bude mít možnost předvést své schopnosti v rámci souboje, který bude sledovat Dana White - prezident nejprestižnější světové organizace. A pokud se mu povede to, co všichni toužebně očekávají, porazí-li Brazilce Rodriga Nascimenta Ferreiru, může mu být odměnou vstupenka do nejslavnější ligy.

Martínek je nenápadný, slušný chlapík, který nepořvává po svých soupeřích, nepřesvědčuje je o své síle na sociálních sítích, jako jsme to u některých bijců v minulosti před jejich zápasy viděli. Martínek je demoluje v kleci. A 7krát v řadě se mu to povedlo, když ze všech svých profesionálních zápasů odcházel neporažen.

Teď ví, že před ním stojí výzva - být českým zástupcem v nejprestižnější lize světa. Zůstává nohama na zemi a soustředí se jen na to, aby předvedl zápas, za který se nebude stydět, v ideálním případě poslal Brazilce do říše snů. Lehké to mít ale nebude. "Připravuji se na něj poctivě. A nechci nic podcenit. Soupeř je velmi kvalitní a já si to do klece půjdu rozhodně užít," řekl v rozhovoru pro eXtra.cz sympaťák vážící 110 kilogramů.

Co všechno o svém nadcházejícím zápase, který se 30. července uskuteční na akci Dana White’s Tuesday Night Contender Series, hvězda české MMA scény prozradila? Na to se podívejte v exkluzivním videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy