Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Originální řešení problému s odpadem: Za úklid pláže rozdával muž turistům jointy

Originální řešení problému s odpadem: Za úklid pláže rozdával muž turistům jointy
Zdroj: Facebook
+ Další fotografie
marihuana
Majitel jamajského motelu, Němec Marian Erbach, měl už po krk návštěvníků, kteří po sobě na pláži zanechávali odpadky. Rozhodl se se smetím zatočit po svém a inspiroval se řadou podniků, které svým hostům za odpadky nabízejí například nápoje zdarma. On sám na to ale šel trochu jinak - za každý plný koš odpadků dostali návštěvníci jointa.

Marian Erbach přišel se skutečně nevšedním způsobem, díky kterému se mu povedlo během krátké doby zatočit s odpadem, který po sobě na pláži zanechávali návštěvníci. Inspiroval se restauračními zařízeními, která kupříkladu za třídění odpadu nabízejí svým hostům kávu či jiný nápoj zdarma. Když se svou přítelkyní konzultoval možnosti, jak tento nápad pojmout po svém, bylo mu z legrace řečeno, že na Jamajce musí rozdávat jedině jointy. Co bylo myšleno jako žert, se ale nakonec stalo skutečností.

Na Jamajce je legální u sebe držet 56 gramů marihuany. Proto Marian z tohoto množství umotal 56 jointů, okolo svého motelu a pláže vyvěsil transparenty a čekal, co se stane. První návštěvník pláže mu přinesl koš plný odpadků už po půl hodině od vyhlášení této originální akce, ze které prý byli hosté nadšení.

Erbach, který na Jamajce žije už delší dobu, se o přírodu velmi zajímá. Marihuany, kterou za účelem uklizení pláže rozdal, mu tedy líto vůbec není. Sám totiž chodí po pláži s odpadkovým pytlem, a to bez jakéhokoliv nároku na odměnu - prostě jen proto, že místo, které si vybral pro svůj život, miluje.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy