Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Stylová dovolená: Monika Babišová se sladila s kamarádkou, v ulicích Francie září jako modelky

Stylová dovolená: Monika Babišová se sladila s kamarádkou, v ulicích Francie září jako modelky
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 5 fotografií
elegance
Monika Babišová (45) si stále užívá prosluněnou dovolenou na jihu Francie. Opalování a koupání v moři však na chvíli vyměnila za poznávání a s kamarádkou Zuzanou Augustin Poláčkovou vyrazila do francouzských ulic za uměním. Nebyla by to žena premiéra, kdyby nezvolila šaty, které přitahují pozornost. Tentokrát ale svůj outfit posunula ještě o stupeň výš tím, že ho se svou kamarádkou sladila.

Francouzská Riviéra je destinací, kterou si Monika Babišová i s rodinou zamilovala a kam se ráda pravidelně vrací. Francie je nejen zemí plnou nádherných památek, ale i módy a vkusu. Žena premiéra Andreje Babiše si tak dává záležet, aby vypadala dobře jak na pláži, tak během výletů.

Prosluněné pláže Monika na chvíli vyměnila za ulice francouzského města Mougins, kam společně s přáteli a synem Frederikem vyrazila na výlet. Při té příležitosti se rozhodla sladit svůj outfit s kamarádkou Zuzanou Augustin Poláčkovou. Módě neunikla ani malá dcerka Poláčkové a zatímco dámy svými originálně zdobenými šaty rozhodně zaujaly nejednoho kolemjdoucího pána, roztomilá blonďatá holčička působila více než sladce.

Město Mougins je známým a oblíbeným cílem umělců a jeho obdivovatelů. Ani premiérova žena si nenechala ujít jeho krásy, které nadšeně obdivovala na svém Instagramu. Nepochybně i proto, že mířila zrovna na toto umělecké místo, se oblékla skutečně vkusně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy