hledat

Tags:

Ztracené a zapomenuté věci, jež se nehodily na žádný projekt? I tak jimi dokázal Nas zastínit většinu současné produkce

Sdílej

Zastav se, jestli máš rozdělanou práci, na chvíli ji odlož, sedni si a věnuj nám chvíli svého času, protože tohle je velký. Majitel dost možná nejlepší hiphopové desky v historii  a jeden z nejlepších lyriků ve hře právě v těchto dnech vydává nové album „The Lost Tapes 2“. 

Syn známého Jazzmana Olu Dara Nasty Nas je jedno z největších jmen v naší milované kultuře. Už ve čtyřech letech začal hrát na trumpetu, v devíti letech začal skládat rýmy. Někteří tvrdí, že král New Yorku je Jay – Z, pro někoho je to quenský Nasty Nas. Jeho největší problém je, že pětadvacet let starý debut „Illmatic“ už nikdy nepřekonal. Otázka zní, jestli to překonat vůbec jde? Každopádně i přesto má na kontě spoustu skvělých alb a tolik hitů, že bychom o tom mohli psát celý den.

Nicméně nás a určitě i vás zajímá aktuální forma tohoto úžasného rappera, jehož objevil Large Proffesor a za tomu vážně děkujeme. Staronový šuplíkový projekt obsahuje 16 věcí z posledních let a můžete se těšit na producentskou smetánku jako Alchemist, Statik Selektah, Pete Rock, RZA, Swizz Beatz,  Kanye West, Pharell nebo No I.D.

Mistr ve své kategorii do beatů od takových super jmen? Jak to tedy dopadlo? Předčil výsledek velké očekávání? Podle nás rozhodně ano, jedno z nejlepších alb od Nase, které nechceš přepínat a máš radost z toho, že jednen z památných nosičů letošního roku bude mít na svědomí žijící legenda. Povedlo se. Starší generace po albu skočí hned, doporučujeme všem. 

Tracklist :

1. No Bad Energy
2. Vernon Family
 3. Jarreau of Rap (Skatt Attack) [feat. Al Jarreau & Keyon Harrold] 4. Lost Freestyle
5. Tanasia
6. Royalty (feat. RaVaughn)
7. Who Are You (feat. David Ranier)
8. Adult Film (feat. Swizz Beatz)
9. War Against Love
10. The Art of It (feat. J. Myers)
11. Highly Favored
12. Queens Wolf
13. It Never Ends
14. You Mean the World to Me
15. QueensBridge Politics
16. Beautiful Life (feat. RaVaughn)

 

 


 

Tagy:

Diskutuj na Bbarak.cz