Šíp.deník.cz

Modelka Heidi Klum se provdala za člena Tokio Hotel. Svatbu tajili měsíce!

Německá supermodelka Heidi Klum je na zajíčky. Ve svých 46 letech ulovila skoro o 20 let mladšího kytaristu emo skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze. Pár se po roce známosti vzal a světu to prozradil teprve teď!

1 / 9
Heidi klum a Tom kaulitz

Skupina Tokio Hotel pobláznila na začátku 21. století téměř celý svět. Co na tom, že jejich německým textům nikdo nerozuměl, měli chytlavé písně. Durch Den Monsun nebo Shrei si o školních přestávkách zpívala každá druhá holka, Bill Kaulitz byl jejich životní láskou a inspirací na šílené účesy, Emo stylu bohužel podlehli i kluci… aby se líbili holkám, samozřejmě!

Skupina během let několikrát změnila svůj hudební styl i jazyk zpěvu. Z nacistické němčiny přešli na angličtinu, a přestože našli pár nových fanoušků, jejich minuta slávy nadobro vyprchala. Z Tokio Hotel je teď další multižánrová kapela, o jejíž existenci nemá nová generace ani tušení. Přesto se jim díky tajné svatbě kytaristy Toma Kaulitze a modelky Heidi Klum můžou dostat do povědomí. 

Tajné svatby jsou trendem slavných

Heidi klum a Tom kaulitzZdroj: profimedia

Vypadá to, že každý druhý pár je tajně sezdaný. Začalo to Justinem Bieberem a Hailey Baldwin-Bieber, jejich tajná svatba v září loňského roku šokovala všechny fanoušky, především pak jeho bývalku Selenu Gomez, která se z toho psychicky zhroutila.

Gwyneth Paltrow a Brad Falchuk do toho také praštili a pověděli to jen pár známým a Ed Sheeran přiznal zimní svatbu ve své nové písničce. Klum a Kaulitz se hvězdnými páry zřejmě inspirovali, jejich svatba proběhla letos v únoru, těsně předtím, než se jí v rozhovoru zeptali, kdy se plánují vzít.

Vzali se na výročí setkání

Heidi klum a Tom kaulitzZdroj: profimedia

Tehdy Heidi odpověděla: ,,Už jsme to vymysleli. Ale na to přijdete sami." O pár dní později byla v chomoutu. Celou tu dobu tahali své věrné fanoušky za nos, Heidi dokonce nenosila snubní prsten, aby celou záležitost zatajila na co nejdelší dobu.

Podle serveru TMZ byl pár spatřen 22. února na večeři. Nic nenapovídalo tomu, že by si před několika hodinami vyměnili manželské sliby, ve skutečnosti ale šli své nově nabyté manželství oslavit u drahé večeře.  Za zmínku stojí, že se podle Klum oba poznali právě v ten den o rok dříve na německé verzi show Next Top Model, kterou Klum moderuje.

Třetí manželství pro Heidi Klum

Heidi klum a Tom kaulitzZdroj: profimedia

,,Poznali se při práci na Německo hledá top modelku," řekl zdroj. ,,Už od začátku měli mezi sebou jisté speciální spojení. Kaulitz je také Němec, pro Heidi to bylo náhle jednodušší a zábavnější. Tom je pro ni závanem čistého vzduchu, okamžitě si padli do noty.

Pro Heidi není manželství žádnou novinkou, vdaná byla už dvakrát. Poprvé to bylo s hercem Ricem Pipinem, jejich manželství trvalo od roku 1997 do roku 2002. Druhým manželem se jí stal zpěvák Seal, za toho se provdala v roce 2005 a ukončili to o 9 let později. Má s ním dvě děti, dcery Lou Sulolu a Helene Boshoven.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů