Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Bolestná vzpomínka: Maminka zesnulého herce Camerona Boyce poprvé po smrti syna promluvila

Bolestná vzpomínka: Maminka zesnulého herce Camerona Boyce poprvé po smrti syna promluvila
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 9 fotografií
neštěstí
Psalo se 6. července 2019, když se světem roznesla smutná zpráva, že zemřel mladý herec Cameron Boyce (†20). Hvězda snímku Machři a seriálu Jessie dostala ve spánku epileptický záchvat. Cameronova náhlá smrt všechny šokovala a každý, kdo měl tu čest s ním spolupracovat, mu na sociálních sítích věnoval vzpomínku. Přesně dva týdny po jeho smrti o zesnulém herci poprvé promluvila i jeho maminka.

Smutná zpráva o smrti herce Camerona Boyce zasáhla spoustu lidí. Všichni, kteří mu na sociálních sítích vzdali hold, ho popsali jako inspirativního mladíka, jehož touha zlepšit svět změnila k lepšímu i lidi okolo něj. Herec známý z filmu Machři nebo například seriálu Jessie byl pro mnohé ze svých kolegů jako člen rodiny.

Když se Boyce před dvěma týdny ukládal ke spánku, nikoho nemohlo ani v nejmenším napadnout, že se stane něco tak příšerného. Zemřel ve spánku v epileptickém záchvatu, jenž byl vyústěním dlouhodobých zdravotních problémů, se kterými se léčil.

Hold Cameronovi vzdala spousta jeho kolegů včetně slavného herce Adama Sandlera, který ho znal odmalička a jeho smrt ho naprosto zdrtila. Sandler ve svém vzkazu poslal hodně sil jeho rodičům, kteří se z pochopitelných důvodů ke smrti svého milovaného syna dlouho nevyjadřovali. Hercova maminka však nyní hradbu mlčení prolomila.

Takovou ztrátu, jakou prožívají rodiče Boyce, nejde slovy popsat. Zarmoucená Libby Boyce se proto rozhodla památku svého syna veřejně uctít snímkem, ke kterému napsala jednu všeříkající větu. "Jsi můj kompas," poslala svému synovi vzkaz do nebe.

Zda pohřeb Camerona Boyce už proběhl nebo ne, není známo. Podle serveru tmz.com však úmrtní list hovoří o tom, že tělo mladého herce bylo zpopelněno a předáno jeho rodičům. K věčnému odpočinku by měl Boyce spočinout na hřbitově Forest Lawn v Los Angeles.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy