hledat

Tags:

Nabídnete si nový materiál z centra Wu-Tang Clanu? Inspectah Deck by to uvítal

Sdílej

Inspectah Deck je členem rodiny nejznámější hiphopové kapely na světě Wu Tang Clan, se kterou společně vydal několik alb. Nezahálel ani jako samostatná jednotka a na kontě má i nějaké to sólo.

V roce 2013 vydal společný  projekt CZARFACE s duem 7L a Esoteric. Jelikož se jednalo o vydařený projekt, tak v uplynulých dvou letech následovaly desky s MF Doomem a letos s Ghostfacem Killahem. Podílel se například i na nesmrtelné hymně „Above The Clouds“ s Gang Starr. 

Shaolin MC je ve svejch 49 ti letech stále kvalitní a v polovině roku 2019 stíhá vydat druhé album. Tentokrát se jedná o sólo produkt „Chamber No. 9.“ Pár rýmů dodali na album chlapci Cappadonna, Streetlife a Hellfire. O produkci se postarala celkem neznámá jména Danny Caiazzo a Boo Bundy.

Úvodní singl „Game Don´t Change, kterej mimochodem doprovází vydařené video, fanoušky rozhodně navnadilo. 

Nahrávka obsahuje 13 zářezů a trvá něco málo přes 30 minut. Dostaneš přesně to, co by si čekal od veterána z Wu-rodiny. Hutné beaty, kvalitní rap. Nic víc, nic míň. Ostatně, obrázek si můžete udělat sami. Tady máte naservírované celé album, stačí jen kliknout. 

Tagy:

Diskutuj na Bbarak.cz