Dnes Čtvrtek - zatazeno 11°C
Zítra Pátek - polojasno 16°C
Čtvrtek 25. 4. 2024
Svátek má Marek
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Doprava

Náměstí Míru – Koh-i-noor: Od čtvrtka nepojedou tramvaje

Z důvodu rekonstrukce plynovodu ve Francouzské ulici je od čtvrtka 25. července přibližně od 4:30 hodin do pátku 2. srpna přibližně do 0:30 hodin obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Náměstí Míru – Koh-i-noor.

Linka číslo 6 je ve směru od Palmovky ze zastávky I. P. Pavlova odkloněna přes zastávky Náměstí Míru, Vinohradská vodárna a Flora do obratiště Olšanské hřbitovy.

Linka číslo 13 je ve směru od Černokostelecké ze zastávky I. P. Pavlova odkloněna do obratiště Zvonařka.

Linky číslo 22, 97 a 99 jsou v úseku I. P. Pavlova – Koh-i-noor odkloněny přes zastávky Bruselská, Otakarova a Nádraží Vršovice.

V trase Koh-i-noor – Vršovické náměstí – Náměstí Míru – I. P. Pavlova je zavedena náhradní autobusová doprava (v denním provozu linka číslo X22 a v nočním provozu linka číslo X97).


Autor: TZ, red

Pražská lítačka letos již podvanácté

Včera v 08:58

V pátek 26. dubna se koná  12. ročník závodu Pražská lítačka. Nově lze jako dopravní prostředek použít trolejbus nebo sdílené kolo. Registrace účastníků je od 15 hodin v Muzeu MHD ve Střešovicích, kde se také nachází cíl.

Začne první etapa opravy Slévačské ulice, potrvá do července

22. dubna 2024 v 07:55

Ve čtvrtek 25. dubna začne TSK Praha s opravou Slévačské ulice. První etapa proběhne v úseku od ulice Cíglerova po ulice Kukelská a Zdobnická. Během ní bude komplexně obnoven povrch komunikace, opraví se kanalizační vpusti, revizní šachty, dojde k úpravě dopravního značení a zařízení a k opravě...

Praha 6: Jak řešit pěší propojení Kladenské a Africké ulice

20. dubna 2024 ve 12:09

Pokud se chcete zapojit do rozhodování, která ze tří uvažovaných variant má šanci na realizaci, přijměte pozvání na veřejné setkání v úterý 23. dubna v 17 hodin u trafačky za domem na adrese Kladenská 12.

Děti rozdají smajlíky a mračouny

20. dubna 2024 v 08:07

Akce Smajlík vrací do ulic Prahy 4. Dopravně preventivní akci pořádá radnice a Policie České republiky. Děti si opět připravily pro řidiče smajlíky a mračouny.

Další články
Nahoru