Messi o výměnu dresů nikdy nežádá, výjimku udělal pouze v jednom případě!

Lionel Messi je spolu s Cristianem Ronaldem nejlepším současným hráčem planety a tomu odpovídá i zájem o jeho osobu. Nejde přitom jen o média nebo hráčské agenty, ale i o protihráče na zeleném pažitu. Každý, kdo hraje proti Barceloně, si chce s Messim po zápase vyměnit dres, minimálně tedy v Lize mistrů případně při zápasech Argentiny. O zájemce tak nemá šikovný útočník nouzi, a přeci se mu jednou v životě stalo, že si o výměnu řekl on sám. Čí dres chtěl do sbírky?

Messi o výměnu dresů nikdy nežádá, výjimku udělal pouze v jednom případě!

Jen jednou jedinkrát byl Messi iniciátorem výměny dresů. Tím vyvoleným nebyl nikdo jiný, než současný trenér Realu Madrid Zinedine Zidane.

„Já nejsem ten, který by žádal o výměnu dresů. V této roli jsem byl jen jednou, když jsem se zeptal Zidana. Jinak když nastoupí za soupeře Argentinec, tak si vyměním s ním. Když ne, tak s kýmkoli jiným, kdo se zeptá. Když se nikdo nezeptá, tak dres neměním,“ cituje sportskeeda.com Messiho.

S trochou nadsázky se dá říci, že na Messiho dres se stojí vždy fronta. Jediným momentem, kdy neměl nikdo ze soupeřů šanci, byl rok 2006, ve kterém končil Zidane svou bohatou kariéru.

Ano Messi je legenda, ale přeci jen se najdou i další hráči, kteří mají podobné kvality. I proto je možná škoda, že argentinský reprezentant výměny nežádá. Jeho sbírka by nyní mohla být jistě mnohem větší.