SOUTĚŽ o sluchátka Sencor SEP 500 BT

SOUTĚŽ o sluchátka Sencor SEP 500 BT

Vyhraj sluchátka od Sencor SEP 500 BT, která se díky své odolnosti skvěle hodí pro všechny outdoorové aktivity. Díky hmotnosti 19 gramů a celkově ergonomickému designu uživatele nijak neomezují ani během pohybu.

Pravidla: Označ příspěvek k soutěži na naší facebookové stránce ‚To se mi líbí‘ a do komentáře nám napiš, jakou hudbu nejraději při běhu posloucháš.

Soutěž poběží do úterý 23. července 2019 do půlnoci.

SENCOR SEP 500BT nabízí neutrální zvuk umožňující kvalitní poslech všech hudebních žánrů. Ten je navíc podpořen pohodlným provedením sluchátek, která dobře padnou a od okolních ruchů izolují tak, aby posluchače neodřízly od okolního světa zcela. Pro outdoorové aktivity se nová SENCOR sluchátka hodí i díky své odolnosti. Stupeň krytí IPX4 napovídá, že je s nimi bez obav možné vyrazit i do nepříznivého počasí.

Model SEP 500BT lze velmi snadno ovládat pomocí třech tlačítek. Díky hmotnosti 19 gramů a celkově ergonomickému designu uživatele nijak neomezuje během poslechu hudby, telefonování, ale ani v okamžiku, kdy sluchátka nejsou používaná. Magnetem sepnutá mohou zůstat viset na krku zabezpečená proti ztrátě. S přehrávacím zařízením se sluchátka párují pomocí Bluetooth a v provozu vydrží při běžné zátěži až 5 hodin. V pohotovostním režimu mají výdrž 10 dnů a znovu nabité jsou za 2 hodiny.