InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenisové žactvo strávilo u Otavy proměnlivý víkend

PÍSEK - O uplynulém víkendu se v Písku na tenisových kurtech u Otavy hrál tenisový turnaj staršího žactva kategorie C. V sobotu se hrálo za krásného letního počasí, kdy na tenis bylo místy až příliš velké teplo, v neděli trápily mladé tenisové naděje dešťové přeháňky. Chlapců se představilo 22, z toho dva - Pavel Dufek a Luboš Pindiak hájili barvy pořádajícího TK Písek a Jakub Trojáček hrál za nedaleký TK Ostrovec. V kategorii žákyň zasáhlo do bojů o vítězství 18 hráček, z toho hned pět bylo z pořádajícího klubu - Lucie Soukupová, Eva Julie Grobárová, Linda Atbane, Valerie Pancová, Tereza Kozáková. TK Ostrovec zastupovala Eliška Lisová. Více se dařilo píseckým dívkám, když Lucie Soukupová prohrála až v duelu o postup do finále s pozdější vítězkou celého turnaje Karolínou Zítkovou z klubu WILSON Tenis Centrum Modletice. Naděje ostatních píseckých dívek, stejně jako chlapců, skončily ve druhém kole. Lépe se Píseckým dařilo ve čtyřhrách. Lucie Soukupová i Eva Julie Grobárová se probojovaly až do finále, ale každá s jinou spoluhráčkou. Chlapci Luboš Pindiak s Pavlem Dufkem zůstali kousek pod vrcholem, když ve finále prohráli s první nasazenou dvojicí Petr Troller - Tomáš Blovský (oba TK Bohutín).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace